Szerintetek elfogy havonta az a tisztasági csomag, amit beviszünk az oviba?
Figyelt kérdés
El nem tudom képzelni, hogy a gyerekem havi egy tubus fogkrémet, 100 db zsepit, egy nagy csomag szalvétát és egy teljes flakon folyékony szappant elhasználna. Oké, keveset keres az óvónő meg a dadus, vigyen haza belőle. De ez rengeteg akkor is! Szerintem ez a mennyiség kéthavonta is sok lenne, kivétel talán a pzs. Mit gondoltok?2011. okt. 27. 09:43
21/22 anonim 

válasza:

Bocsánat, kicsit off, de a témába vág és érdekes számomra, amiket írtok. Az én lányom alapítványi oviba jár, nálunk semmit sem kell bevinni, sem tisztasági csomagot, sem ágyneműt, törölközőt, sem gyümölcsöt, vagy rajzlapot, akármit... Sőt, még a kirándulásokra sem fizetünk egy fillért sem külön.
Egy normál oviban ti mennyit fizettek havonta, azért mit kaptok és mit kell még pluszban bevinni?
Bocsánat, kérdező, remélem, nem gond, hogy itt érdeklődöm, de már sokszor gondolkodtam a témán. Azok alapján, amiket írtok, azon gondolkodom, hogy nem is fizetünk olyan sokat az oviért, főleg, hogy nálunk 15-ös csoportlétszámra van 4 nevelő, napi 4 étkezés, gyümölcs hegyekben, amennyi csak belefér a gyerekekbe...
22/22 A kérdező kommentje:
Átgondoltam, és teljesen kizártnak tartom, hogy napi egy tubus fogkrém elfogyjon. Mert mondjuk 25 gyerekből ha 20 vesz tisztaságcsomagot, az havi kb 20 munkanapra pont napi egy tubus, holott csak egyszer mosnak fogat naponta az oviban és az óvónő adagolja a fogkrémet. Nem vettem fogkrémet, úgy döntöttem, háromhavonta fogok venni.
2011. okt. 27. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!