Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beoltatod a gyereked az...

Beoltatod a gyereked az influenza oltással?

Figyelt kérdés
Nekem januárban fog születni a kistesó és gondolkozom, hogy beadatom a "nagynak" a védőoltást. Nem jár közösségbe de a szomszéd ovis kislánnyal szokott játszani meg boltba, ide-oda járkálunk vele. Ő februárban lesz 3 éves. Persze apának is beadatom, magamnak nem merem így terhesen de én nem megyek igazán sehová, boltba is csak apa meg a gyerek szokott menni addig én takarítok stb...itthon. Én tavaly beadattam magamnak egyébként, nem volt semmi bajom tőle.
2011. okt. 25. 18:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Ez a véleményed?"

Fúúú, tényleg nem érted.. Na mindegy, elragadtattam magam. Nem adatok oltást. Te meg ne várd, hogy a homeótól, meg a szintetikus vitamintól erős lesz a gyereked immunrendszere. Ennyit akartam mondani.

2011. okt. 28. 22:47
 22/23 A kérdező kommentje:

Tényleg nem. :) Se vitamin, se homeó, se oltás...akkor mi? Bízzuk a szerencsére?

Különben nekem bejön a homeopátia pedig nem vagyok egyáltalán ilyen biomániás sőt! Csak muszáj volt kipróbálnom mert terhesen meg szoptatáskor ugye mást lehet és nagy meglepetésemre nekem használ már sokadik alkalommal!

2011. okt. 29. 17:58
 23/23 anonim ***** válasza:

"...akkor mi?"

Bízzátok az egészséges szervezetre! Az egészséges szervezetet pedig az egészséges táplálkozásra és életmódra. Vitaminokat szedni kell, csak a *szintetikusak* ellen beszéltem..

2011. okt. 29. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!