Beoltatod a gyereked az influenza oltással?
Nem.
Persze megértem azt a barátnőmet, akinek a gyerkőce lázgörcsöt már kapott, állítólag nagyon ijesztő.. Ebben az esetben én is inkább beadatnám.
Nos, akkor elmondom a véleményemet, aztán meglátod.. A gyógyszeripar sohasem fogja az egészséget szolgálni, ezt könnyű belátni. (Két orvos találkozik: - Hogy vagy? - Jól.. Tudod, csak egészség legyen meg sok beteg! :/ ) Megfázásra antibiotikum (közpénzből támogatva persze), mandulagyulladásra műtét.. Miiiivaaaaan?!?
A homeós készítményekről alkotott véleményem talán túl szélsőséges, hogy egy hívő befogadja, legyen annyi elég, hogy szerintem, ahogyan minden más tudományban elvárandó a kontrollált megismételhető kísérleti eredmény, ez talán itt is elvárható lenne. Na mindegy.
Ugyanakkor én rákeresnék a helyedben a "szintetikus vitaminok" -ra a googleban. Igazából nem is értem, hogyan gondolhatja a világ, hogy laborkészítményekből fogunk tudni létezni.. (Szintetikus sültcsirketabletta, mi?:)
Na mindegy, nehéz az ember dolga, aki nem jár utána, az leginkább a centrum, supradyn és társait látja a reklámokban, és azt veszi.
Azon meg senki nem gondolkozik el, hogy a férfiak 30%-a miért hal meg 57 éves kora előtt, hogy miért szenved autoimmun betegségben minden 5. nő, hogy 50 éves koráig hogyan lesz minden második ember magas vérnyomásos, minden negyedik cukorbeteg, és 10-ből 9 mozgásszervi problémás. Az öt év alatt megháromszorozódott rákos eseteket ne is említsük. KSH2010. Na mindegy. Mindez nyilván jó hír valakinek..
Na szóval, kedves kérdező, örülök, hogy mindent megpróbálsz a gyermekedért, de szerintem nem a megfelelő úton jársz. Ha sikerült informálódásra sarkallnom téged, már megérte vállalnom a várható lepontozást..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!