Benneteket is zavar ha olvasól egy normális kérdés válaszai között és megjelennek a kötekedök?
Pénz, Terhesség, Abortusz, Szoptatás, Politika.
Ezek azok a témák, amik általában vitát váltanak ki.
Amúgy én is a Sieszta híve vagyok, hogyha a lányomnak cipőt kell venni. És magamnak is csak bőr cipőt veszek, és val.színű, hogy a lányomnak is azt fogok. Nem ázik be, ha leimpregnálom előtte, és jóval strapabíróbb is.
Első voltam :)
Hát az az igazság hogy egyszerűen nem is értem, milyen jogon szólnak bele az emberek hogy Te milyen cipőt és mennyiért veszel a gyerekednek.
Már bocsánat, de a Te kislányod, Te gondoskodsz róla, Te eteted, itatod, stb... Nem más pénzéből veszel neki cipőt hanem a sajátotokból. Kinek mi köze hozzá?
Hogy ki hogyan csinálja, mit nem vesz magának se, mit vesz a gyereknek az mindenkinek a saját döntése, ezért nincs jogunk senkit elítélni!
Már tényleg undorító ami itt van!
Látod, ez az oldal ilyen. Még erről is sikerült majd két oldalt vitatkozni:)
Szerintem annyiban gondolkodsz rosszul, hogy nem szabad túl komolyan venni az itt leírtakat. Kis túlzással ez csak egy játszótér, természetesen néhány komoly dologtól eltekintve.
Hülye válasz amúgy meg mindig akad. Nekem rengeteg tejem van, ezért tejtesót kerestem ezen az oldalon. Több aberrált alaktól is kaptam választ, hogy Ők bizony kiszívogatnák. Szerintem direkt böngészik a szoptatás rovatot. Most háborodjak fel? Nem foglalkozz azzal, ami nem tetszik, és ennyi az egész.
17000ft nem is sok!
Én tegnap vettem magamnak 23000ft ért egy DC cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!