Hogyan szerettesem meg vele az ovit?
Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdte kisfiam.első pár alkalom még tetszett is neki.aztán beteg lett pár nap itthon pár nap ovi.ez most is igy megy.de mostmár annyira nem akar menni.reggeli elválás a legrosszabb mindig sírással végződik.Ma beléptünk csak az ovi ajtaján és már elkezdett sirni.mit tegyek h megússzuk a reggeli cirkuszokat?ha eljövök már nincs vele gond azt mondják,de már rettegek a reggelektől h megint sírni fog.el vagyok keseredve:-(2011. okt. 18. 17:01
1/2 anonim válasza:
Az én kisfiam is szeptemberbe kezdte az ovit,ugyanez volt a helyzet,már nem tudtam mit kitalálni,azt hittem így lesz mindig,reggel cirkusz,na de orvosoltuk a problémát,minden reggel viszünk magunkkal otthonról egy kis játékot amit megmutatunk az ovónéninek,azóta minden reggel alig várja,hogy megmutassa milyen játéka van,szalad be a csoportjába,rám se bagózik!Azóta már ott is alszik,szóval délután 4-ig van,semmi probléma vele!Próbáld ki hátha nektek is beválik!
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm kipróbálom
2011. okt. 18. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!