Sír a babakocsiban. Hogy szerettesem meg vele?
Figyelt kérdés
5 hetes a babám.Eddig 3szor voltunk sétálni.20 percig nyugodtan alszik,aztán elkezd sírni és semmivel nem lehet megnyugtatni csak ha kiveszem és cipelem.Egyébként itthon mindig hason alszik.Lehet,hogy nem bírja,hogy a babakocsiban háton van?Vagy a ruha túl sok és nem tud mozogni?2009. febr. 27. 10:48
1/4 anonim válasza:
hason is altathatod a babakocsiban,ha úgy szeret aludni!
nálunk,ha sír,annak okai:
1. éhes maradt
2. melege van (érdekes,a hideg nem zavarja)
3. unatkozik - ez 5 hetesen még nem valószínű)
4. valami megijeszti,pl. erős zaj
lehet még probléma:
ha hasfájós és evés után viszed le,akkor fájhat a pocija,ha hanyatt fekszik
remélem megoldódik a problémátok
érdemes eleinte mindig olyankor levinned,amikor tuti aludni szokott otthon
2/4 anonim válasza:
Egyszerüen csak meg kell szoknia.Nincs biztonság érzete.Nekünk 3 hónapos koráig ordított a kocsiban,aztán egyszercsak rájöttem hogy ha kiveszem és visszateszem amikor megnyugodott akkor tudja hogy ott vagyok és megnyugtatom ha kell.Így egy pár nap alatt megszokta.
3/4 anonim válasza:
Szia! 5 hónapos kisfiamat most kezdem a babakocsihoz szoktatni, kisbabaként egyáltalán nem volt meg benne. Most kezdi úgy-ahogy megszokni, most már lát rendesen, nem kell teljesen vízszintben lennie. Ő nem hogy 20 percet nem aludt, 5 percig sem volt meg visítás nélkül a kocsijában.
4/4 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsokat!Köszönöm!
Csak abba a sok ruhában nem mertem hasra rakni,nehogy baja legyen.
2009. febr. 27. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!