Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden oviban ekkora felhajtás...

Minden oviban ekkora felhajtás van a gyerekek szülinapja alkalmából?

Figyelt kérdés
Kolléganőm mesélte, mi mindent visznek oviba, amikor a gyerekeknek születésnapja van. Torta, ez az amaz. Lehet, hogy ez jó dolog- nem tudom!-de nem hiszem, hogy minden szülő megengedheti magának. ÉS akkor ez az a gyerek majd mit érez magában? Én időmben nem volt ilyen, igaz, én elég rég jártam oviba (kb. 29 éve). Egyáltalan, mikortól van ez az újítás az ovikba???
2011. okt. 17. 13:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ANTSZ-re hivatkozva tiltják a házi sütiket.

Csak bolti keksz, sütemény, üdítő lehet. Az ovónénik és a gyerekek énekelnek az ünnepeltnek és kap tőlük (óvónéniktől) valami általuk készített díszt.

2011. okt. 17. 14:36
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Nálunk is úgy van hogy pont hogy házit nem lehet vinni(ÁNTSZ miatt)...(engem meg épp ez zavar mert az itteni cukrászdai baromi édes, ilyen növényi zsír utóíze van nagy habos babos, de tök rossz).

Amúgy én szép és kedves szokásnak tartom. És viszünk is mindig.

Most még csak a fiamnak, jövőre már a lányom is ovis lesz.

2011. okt. 17. 14:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk van a csoportnak egy fa tortája, rajta 6 lyuk. Totál úgy néz ki, mint egy csokitorta. Annyi gyertyát tesznek rá ahány éves a gyerkőc, énekelnek neki és utána elfújja a gyertyákat. Ilyen módon minden kicsit megünnepelnek, és ha az illető vitt valamit, akkor azt utána eszik-isszák meg. Nekem ez nagyon szimpatikus gesztus, mert így egyik kisgyerek sem érzi magát mellőzve a szülinapján. Sőt! Ajándékot is kapnak. Kisfiam egy ív matricát kapott, ráírva, hogy nagyon boldog 3. szülinapot kíván a nyuszicsoport.
2011. okt. 17. 15:11
 14/15 anonim ***** válasza:

A nagyobbik gyerkőc nyári,így szerencsére minden szülinapi muriból kimaradtunk,de nálunk egyébként is csak torta volt,amit az oviból lehetett rendelni,és a gyerekek rajzoltak a szülinaposnak valamit,nem volt nagy felhajtás.

A névnapján szoktunk vinni 1-1 csomag édes,sós valamit,2 doboz innivalót.

A pici bölcsis,náluk ez nem divat

2011. okt. 17. 18:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 18. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!