Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Problémás örökbefogadással...

Problémás örökbefogadással kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Kisiskolás az örökbefogadott fiunk(pici babaként fogadtuk örökbe),pár napja el kezdett hívogatni a vér szerinti anyukája,hogy segítsek rajta anyagilag,mikor azt mondtam,hogy nem áll módomban ,akkor elmondott mindenféle nem korrekt,megbízhatatlan embernek,hogy én most nem segítek rajta,mikor ő annak idején nekem adta a gyerekét.

A telefonszámomat onnan tudja,hogy nyílt örökbefogadás volt és ott rajta van a lakcím is,ez alapján deríthette ki.

Nagyon felkavart a dolog,nagyon rossz érzések keringenek most bennem.

Imádott fiam pedig ezt mondja,mert valamit nem engedtem meg neki reggel :-( "Nem kell nekem ilyen hülye anya,mint te!"

Később persze mondta mikor rákérdeztem,hogy ezt komolyan gondolta e,hogy dehogynem kellek neki...

Annyira pocsékul érzem magamat...

2011. okt. 17. 10:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nyugi, ne rágd magad ezen. A fiad téged ismer és szeret. A vsz anyjával egyáltalán nem biztos hogy fog találkozni, ha meg mégis, az is még bőven odébb van, nem érdemes ezen vacilálni. Előtte úgyis sokat fogtok beszélgetni róla, nem csak úgy hipphopp keresitek fel őt, és akkor majd felkészítheted rá a fiad, de csak akkor és csak abban az esetben ha tényleg találkozni akar vele, ami egyáltalán nem biztos. Amúgy a helyedben lehet hogy én csaptam volna le a telefont...ugyhogy ne legyen lelkiismeretfurdalásod, semmivel nem tartozol neki. Ha úgy vesszük ő köszönheti neked, hogy szeretettel körülvéve felneveled a vérét és mindened az övé (mármint a fiadé).
2011. okt. 17. 13:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Melyik civil szervezet segített az örökbefogadásnál?Ők tudnak neked segíteni,ha felhívod őket!
2011. okt. 17. 15:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Ma is többször megcsörgette a telefonomat,már gyomorgörcsöm van ,mint akinek bújkálnia kell úgy érzem magamat.
2011. okt. 18. 17:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Fordulj ahhoz a szervezethez,akik segítettek örökbefogadni.Ők tudnak tanácsot adni,hogy mi tévő legyél,és hova fordulj.
2011. okt. 19. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!