1 órája belázasodott a fiam, és a fülét fajlalja, mit tegyek?
3,5 éves a fiam.délelött semmi baja nem volt,most este kööhögött.
és most 38,5 a láza,és nagyon fájlalja a fülét.
10 percig alszik,aztán felsír,mit tegyek???
Sót már tettem rá,de csak ha alszik,mert ha fentvan nem engedi annyira sír szegénykém.
Most épp alszik.
Most vigyem orvoshoz,vagy megvárjam a reggelt!!!
Segítsetek....köszönöm
Fájdalom,és lázcsillapított kapott.
Azonnal orvos!
Nem tudom mikor kapta a láz és fájdalomcsillapítót, de ha 5 perce, akkor is induljatok az ügyeletre és ne várd meg azt, hogy hat-e 30perc vagy 1 óra múlva.
Lehet addigra rosszabb lesz!!!
Ne várd meg a reggelt!!!
Itt egy gyerekről van szó, nem egy felnőttről!!!
Vidd be a kórházba, nem küldhetnek el!!! Ha pedig megteszik, akkor pedig feljelentést teszel a rendőrségen majd kötelesség elmulasztása címén!
Tényleg komolyan mondom, hogy ne szórakozz ezzel, mert ha lázgörcsöt kap, akkor az a későbbi fejlődésére nagy hatással lesz!
Bocsánat, de nem értem, miért rohantatod orvoshoz 38,5-ös lázzal. Ez egy normál mértékű láz, a mai ajánlások szerint ilyenkor kell elkezdeni a lázcsillapítást (régebben 38-nál volt ajánlott). Minden közepes erősségű láznál ügyeletre kellene rohangálni? Ráadásul nem is kisbaba már.
Kedves kérdező, ha beadtad a lázcsillapítót, és nem ment feljebb a láza, esetleg lejjebb is ment, akkor hagyd pihenni, ne rohangáljatok sehova Fontos, hogy melegen tartsd a fájós fülét, tegyél a fejére vékony sapit, és a beteg fülhöz vattát, a sapi megtartja. Ha van infralámpátok, azzal is melegítheted.
Két óránként mérd a lázát, vagy legalábbis figyeld, és ha szaporán veszi a levegőt, ha meleg a halántéka, fejebúbja, de a keze, talpa hideg, akkor mérd meg, mert akkor feljebb ment a láza.
Reggel pedig menjetek a dokihoz!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!