Mi lehet a baja? A két éves kislányom az éjjel belázasodott, de adtam neki Nurofen kúpot és le is ment neki. De most délután ismét belázasodott.
Figyelt kérdés
Nem náthás,nem folyik az orra és nem is köhög.Fájlalja vagyis néha mondja hogy fáj neki a jobb oldala a hasán,vagy a lábait mondja hogy fáj neki.Lehet hogy a foga miatt jön most neki egy rágó fog felül.Vagy beleesett valamelyik vírusba?Holnap mindenképp elviszem az orvoshoz csak tudni akarom hogy más volt-e már így.Enni nem nagyon akar csak a kakaót kéri.2011. márc. 3. 18:38
1/6 anonim válasza:
Az én kisfiam is belázasodott tegnap este, de más tünete nem volt. Alig evett-ivott valamit.Ma nem ment fel a hője és már jobb volt az étvágya is. Én sem tudom mi lehetett, de neki is most jön az egyik felső rágó foga. Jobbulást, kíváncsi vagyok mit mond az orvos, azért majd írd meg légyszi.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és mindenképp holnap megírom mi volt.És jobbulást a picikéhez:-)
2011. márc. 3. 19:26
3/6 anonim válasza:
nekem vasárnap éjjel lázasodott be a kisfiam, aztán másnap délután.közben semmiét se fájlalta.azért menézte a doki, és vírusos torokgyulladása van.
4/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok válaszolok,nekünk is azt mondta a doktornéni hogy vírusos torokgyulladása van.
2011. márc. 4. 10:39
5/6 anonim válasza:
2.válaszadó vagyok.jobbulást! mi már jól vagyunk :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönjük a jó kívánságokat,most már mi is fellélegezhetünk,úgy néz ki mi is túl vagyunk mára rajta.
2011. márc. 5. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!