Szeretheti jobban az óvó nénit?
Én minden nap mesélek, sokat játszunk, az egyik óvónéninek meg azt mondta egyszer a nagyobb, hogy legyen az anyukája, mert az övé nem foglalkozik vele. De ismert az óvónő, tudta hogy ez nem így van... Mondanak még sok lükeséget ami az adott pillanatban a fejükbe villan, nem kell mindent komolyan venni.
Ha rossz kedvük van, pillanatok alatt odavághatják, hogy utállak, pár perccel később meg ölelgethet és mondogathatja hogy te vagy a világ legaranyosabb anyukája.
AZ én 4 éves fiam is sokszor mondja, hogy úgy de úgy szereti az Erzsi nénit. Én pedig erre átölelem és boldogan mondom, hogy mennyire nagyon örülök, hogy ennyire szereted az Erzsi nénit.
Mindketten boldogok vagyunk és megy tovább a nap. Nem értem a problémát. Olyan meg nincs, hogy az egyiket jobban szereti mint a másikat...egyik pillanatban az egyiket szereti a másikban a másikat, vagy mindkettőt egyszerre, de egy gyerek szerintem nem szeret jobban vagy kevésbé jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!