Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire adtok magatokra,...

Mennyire adtok magatokra, mennyi időt szorítotok magatokra a gyermek mellett?

Figyelt kérdés
fodrász, öltözködés, smink, sport, mozgás bármi ezzel kapcsolatban.
2011. okt. 12. 19:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

Kedves utolsó hozzászóló!

"Aki akar, az talál magára időt."

Ez így van!Csak hogy amikor találok magamra időt,akkor épp hulla fáradtan esek be a fotelba,és nincs erőm beszaladni a fürdőszobába sminkelni meg szőrteleníteni.Na meg takarítok,főzök vagy a régóta vágyott kis polcomat szerelem fel a falra.Mindig van valami,ami fontosabb annál hogy milyen színű rúzst kenjek a számra.

Tehát nem csak az idő a probléma,hanem vannak néha fontosabb dolgok is a szőrös lábamnál :)

Válaszolva a kérdésre,2 havonta jutok el fodrászhoz,sport "csak" amennyit a gyerek mellett szaladgálok /2,5 éves örökmozgó kisfiú/.Öltözködés...farmer és valami nőiesebb póló az utcára,nem sminkelem agyon magam,utálom a magas sarkút és nem vagyok divat őrűlt sem.Itthon melegítő de a homokozáshoz is felveszem./Igen,beülök a gyerekkel a homokozóba és nem a körmösnél töltöm az időm/.

Dolgozom folyamatos műszakrendben 3 szakban,nem követelik meg hogy csinos legyek,van munkaruhám nem kell kicsípjem magam./Nem mindenki az irodában üldögélve "dolgozik"/.Gyermekem bölcsibe jár,ha ez idő alatt épp nem dolgozom,főzök -mosok-takarítok-bevásárlok hogy ne ússzon a lakás és ne halmozódjon a szennyes és a tenni való.Hétvégén általában dolgozom,így tehát érthető ha a magamra fordítandó időmet is inkább a kicsivel töltöm.

2011. okt. 13. 08:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Természetesen a gyerekek mellett is adok magamra, nem vagyok igénytelen, de azért én érzem az időhiány miatti különbséget...

Fodrászhoz 2 havonta járok, a hajam amúgy egy tök modern fazonra van levágva és melírozva is van, szóval abszolút nem anyukás :)

Az öltözködésem sem éppen anyukás. Melegítőben csak itthon vagyok, de az is csinos, szűk fazonú, utcára is simán kimennék benne, de nem szoktam. Ált. szűk csőfarmert és csinos, igényes felsőket, pulcsikat, tunikákat hordok. Ha a gyerekekkel vagyok, akkor lapos talpú, de szép cipőt veszek fel, ha nélkülük, akkor kissé magasabb sarkút, talpút, de a magasságom miatt sokszor elég hülyén érzem magam bennük, kb. mint egy zsiráf :) A táskáim sem pelenkázótáskák :)

Sminkelni csak minimálisan szoktam, de ez a gyerekek előtt is így volt.

Sport, mozgás és táplálkozás tekintetében viszont igényesebb vagyok, mint a gyerekek előtt, bár akkor nem volt egy deka súlyfeleslegem sem, viszont most 5 kg-val nehezebben is fittebbnek érzem magam, ez nagyon érdekes amúgy.

Mostanában többen is mondták már, hogy meg nem mondanák rólam, hogy 2 kisgyerekem van, annyira nem vagyok az a tipikus anyuka-kinézetű :)

2011. okt. 13. 08:37
 13/14 anonim ***** válasza:

08:22: nyilván akkor neked más a fontos, azt természetesen te döntöd el. Ezért írtam, hogy aki AKARJA, az megoldja. A fáradtságérzetet nem kell bemutatni, négy gyereket nevelek, bár a sport erre is jó megoldás. :)

21:53-as voltam

2011. okt. 13. 10:53
 14/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, mindegyikben találtam olyat amit érdekesnek találtam

én annyiban összegezném ezt az egészet, hogy ha nem is úgy ahogy rég, de gyerek mellett is kell foglalkozzunk magunkkal, hisz ettől jobban is érezzük magunkat. ha jobban érezzük magunkat a bőrünkben a környezetünk is átveszi a pozitívságunk. és ezt valljuk be őszintén, az anya a család lelke, az anya hangulata elég erősen befolyásolja a család mindennapjait.

nem utolsó sorban a férjünk, élettársunkat is figyelni kell, hisz ilyenkor ők nagyon kiesnek a megszokott odafigyelési időből. rájuk is kell időt szánnunk és nem mindegy milyen formában tesszük.

2011. okt. 20. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!