Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyermeked mennyit...

2 éves gyermeked mennyit alszik délben?

Figyelt kérdés
Kisfiam az őrületbe kerget, nem akar aludni délben, egyáltalán semmit.Persze este már nyűgös.Egyszerűen nem tudom miért, este sem alszik max.9 órát, még csak kellene neki egy-két óra délben.Kb. egy hónapja csinálja ezt, sehogy sem tudom elaltatni.
2011. okt. 11. 14:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hú, hát látom a többségnek azért szerencséje van az alvással:-)

Nagyon nem jó így, mert egyrészt ő is nyűgös, és hát nekem is szükség lenne arra két órára délben, elvégezni, stb...Remélem tényleg csak átmeneti lesz.....

2011. okt. 11. 17:50
 12/14 anonim ***** válasza:

2 éves a lányom és kb 2 órát alszik 1-től 3-ig. Ha ne keltem fel 3-kor akkor este nem tudom elaltatni. Este 9-től alszik reggel 7-8-ig.

Az útolsónak üzenem hogy az én kislányom is nagyon sokáig éjszaka kelt rengetegszer a cicihez de ebben a korban már ez nem egészséges. Neki is kell hogy végigaludja az éjszakát és ne legyen nyügös napközben amiatt hogy nem alszik rendesen. A fejlődéséhez is kell a mélly alvás ami 2 órás kelésekkel nemigazán lehetséges... nembeszélve rólad gondolom teljesen ki vagy merülve. Attól hogy éjszaka már nem kap cicit még nem lesz semmi baja hiszen napközben pl alvás elött megszoptathatod és igy kielégíted az igényét. Én megmondtam a kislányomnak este hogy elalváshoz van cici és reggel de éjszaka már nincs. Kicsit nyüszögött mikor éjszaka felkelt de aztán leszokott róla és végre mindannyian átalusszuk az éjszakát!!!!! Hatalmas megkönnyebbülés!

2011. okt. 11. 20:57
 13/14 anonim ***** válasza:
A kislányom 2 évesen 2-3 órát aludt ebéd után. Most 2,5 éves. Van, hogy nem akar aludni, semmi áron. Ha mégis, akkor alszik azért 2 órát még most is.
2011. okt. 11. 22:35
 14/14 anonim ***** válasza:
23 hónapos, max 1,5 órát alszik délben, éjjel max 9-et.
2011. okt. 16. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!