Közel 3 éves gyermeked szobájába tennél ilyen típusú tapétát?
Konkrétan pl:
kisfiúnak:
Közel ekkora a falunk, mint a méret.
Szerintetek giccses vagy divatos?
Véleményetek mi róla?
köszi
Se nem giccses se nem divatos de csak akkor tennék fel ilyet ha a gyerekem direkt kérése lenne.
Minden szinten egyedi dolgok híve vagyok szv. nem választanék ilyet ha a fiam/lánykám nem kérné.
ha kérné akkor igen, ő szobája
A fiam-igaz 9 évesen-élénkzöld falakt és narancssárga plafont akart, olyan lett a szobája
ha lilát kért volna, akkor azt.
Szívesen fogadok ötleteket, tippeket, linkeket.
Most költözünk és lesz egy nagyobbacska szobája.
Egyenlőre csak az övé, de van egy 7 hónapos kislányunk is, neki nincs szobája (velünk alszik, a mi szobánkba és itt van nagy játszóhelye is), de lehet, hogy a fiam szobája közös lesz vele pár év múlva.
Nekem is tetszik az állatos - dzsungeles, de aztán az jutott eszembe, olyan, mint az "Éden", mint az utcán megállító hittérítők által ígért "Paradicsom".
Vagy eltúlzom?
Szia!
Fiam augusztusban múlt 2 éves. Pár hét múlva tesszük külön szobába. Sokáig gondolkoztam azon, hogy mivel tudnám gyermekbaráttá tenni a szobáját. Találtam egy nagyon jó megoldást. Ajánlom figyelmedbe a köv. linket. Sok fajta van nézz körül. Igaz ezek nem tapéták, de bármikor eltávolíthatod őket és vehetsz újakat.
Én 1,5 hete rendeltem és még legalább ennyit kell várnom, de szerintem megéri!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!