Elmondaná nekem valaki, hogy sok szülő miért lovagol ezen a bölcsőde-óvoda kérdésen?
Bocsánat hoyg megjegyzem, de 10 hós baba beszokása a bölcsibe nem egyezik meg egy 1,5 vagy 2 éves gyerkőc beszokásával.
És sokakat a beszoktatás visel meg, a többi az már csak körítés, hoyg elkezd más miatt is aggódni...
Kedves kérdező
Félreérted szerintem amiket írtak az eddigiek.
Nem ez a legnagyobb baja az adott anyukának, de abban az adott pillanatban éppen az a baja.
Egy óra múlva meg az hoyg mit főzzön ebédre stb...
SŐT!
Lehet hogy van aki csak azért kérdez meg valamit, mert a szomszédja mesélte és ő meg megkérdezi.
Tényleg: az utóbbi hetekben tele van a gyakori abortuszos kérdésekkel...
Van amikor bölcsi-ovis kérdésekkel...
De mivel legyen tele ebben a kategóriában???? Gyerekvállalás-gyereknevelés...
Van aki kisírja magát a kocsiban és megnyugszik!
Van aki meg felteszi itt kérdésben és attól nyugszik meg!
Nincs ezzel semmi baj!
:-)
azt hiszem ez nem minősít engem "kedves" válaszoló... az mondjuk fel sem merült Benned, hogy már nem dolgozom... tudod van ám munkaidő 5-13-ig!! ... de hagyjuk.
Mindenkinek zökkenőmentes beszoktatást kívánok!! senkit sem szerettem volna megbántani!!!! távol álljon tőlem!! egyszerűen csak úgy érzem, vannak ettől sokkal nagyobb problémák is.
ide kérdezni meg válszolni járunk - segítséget kérni meg segíteni
nem szép dolog lealázni azt, aki segítséget kér
az anyaság, tarkítva a mindennapi millió problémával (egészség, anyagiak, emberi rosszindulat) nem könnyű feladat, sztem nincs abban semi szégyellnivaló, ha megosztjuk egymással az aggodalmainkat
persze nem muszáj ebben részt venni
hát én nem vettem magamra, pedig föltettem én is pár beszoktatós kérdést. de elolvastam még egyszer a kérdésedet és szerintem igenis bántónak szántad.
amúgy azért van most sok kérdés ebben a témában, mert ősz van, ilyenkor kezdődik a bölcsi, ovi, iskola, de ezt nyilván magadtól is tudod, ha ilyen rutinos bölcsibe-oviba szoktató anyuka vagy. nyilván neked sose volt kérdésed ezzel kapcsolatban.
Valakinek ez a baja, neked meg más a bajod.
Most mit vagy így kiakadva???
Tudom, hogy nem lesz a gyerekemnek semmi baja a közösségtől, de attól még aggódhatok rajta, hogy jól fogja-e érezni magát, nem????
Téged ez miért zavar?
Ne olvasd el ezeket a kérdéseket.
Vagy ne olvasd ezt az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!