Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodába kell vinni munkáltatói...

Óvodába kell vinni munkáltatói igazolást? (mindkét szülőnek)

Figyelt kérdés
A gyerekem nem aludhat ott, csak ha mindkét szülő munkáltatói igazolását beviszem.
2011. okt. 6. 14:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

2.vagyok: nálunk több olyan anyuka van aki gyesen van,és mégis bevették egésznapra! gondolom ez óvoda függő!

Egyenlőre még csak délig van,mert még beszokóba vagyunk,de nemsokára ott is alszik

2011. okt. 6. 15:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez csak a férőhelytől függ. Nálunk van 5 önkormányzati óvoda, de oda csak dolgozók gyerekeit veszik fel, még nekik sincs elég hely. És van vagy 20 magánovoda. Odajár a többi gyerek
2011. okt. 6. 15:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem dolgozom,mégis bevették a fiamat az oviba.Sajnos munkanélküli vagyok.Már az első héten ott aludt,az óvónők kérése volt ez.Állítólag jobb,ha minél előbb ezt szokja meg.

Amúgy egymás hegyén-hátán fekszenek a gyerekek,olyan kicsi a hely,de engem ez nem zavar...

2011. okt. 7. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!