Kisfiamat, aki nemrég múlt 2,5 éves, beveszik az oviba, ha viszek munkáltatói igazolást. Mennyire érzi rizikósnak egy vállalkozó, ha kiállít egy ilyen papírt vkinek, aki nem dolgozik nála?
Ha van hely az oviban, akkor bevehetik.
A vállalkozónak ez nem túl nagy kérés, mert ezt senki nem ellenőrzi. Csak akkor ciki, ha ő ezt nem tudja, nem hiszi el, félős alkat. De tényleg nem ellenőrzik, az óvónő igazat mondott, nekik csak a papir kell és kész.
Tudom, nem ez a kérdés, de előbb kellett volna gondolkodni. Ha tavaly márciusban jelentkeztetek volna, akkor valószínűleg már idén felvették volna a gyerkőcöt munkáltatói nélkül is.
Egyébként ugyanebben a cipőben vagyok én is, én kivárom a jövő szeptembert, vagy keresek egy olcsó bébiszittert, gyerekmegőrzőt...
Leiah!
Tavaly márciusban beírattam a gyereket az oviba!!!!
De mivel nincs még három éves, csak úgy veszik fel, ha viszek munkáltatói igazolást.
Tudod hányan visznek ilyen igazolást bölcsibe, oviba?!
Mikor bölcsibe jelentkeztünk (májusban), még nekem sem volt állásom, ezért szintén ismerőstől kaptam igazolást, egész pontosan szándéknyilatkozatot arra, hogy szeptembertől alkalmazni fognak. Júliusban találtam állást, így szeptemberre már valósi igazolást tudtam vinni.
A lényeg, hogy olyantól kérj igazolást, akiben megbízol, illetve el tudod neki magyarázni, hogy ez miről szól és nem kell aggódnia.
Leiah
Sztem nálunk, falun, azért nem veszik be, mert a 160 férőhelyes oviba 168 gyerek van beíratva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!