Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Erőltetitek a leves evést?

Erőltetitek a leves evést?

Figyelt kérdés
Nem akarják megenni a gyerekeim a levest mostanában. Régebben ez volt a minden!! Most meg csak pár kanállal esznek és kész. Már annak is örülök, ha pár kanállal elfogy. Erőltessem vagy hagyjam ennyiben?
2011. okt. 5. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, se a levest, sem másmilyen ételt nem erőltetünk, így csak végleg meutáltatnám vele. Időről időre próbálkozom, néha csak pár kanál, néha semmi, amennyi jól esik.
2011. okt. 5. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:
nem erőltetem. nálunk korszakok vannak: volt,amikor a leves nem fogyott, most a tésztás kaják vannak fekete listán és a levesek visszajöttek.
2011. okt. 5. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Semmi jó nem sül ki abból, ha erőlteted. Akkor még azzal a pár kanállal sem megy le. Szerintem nem létszükség a leves. Ha más főtt ételt megesznek semmi gond.
2011. okt. 5. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Hány évesek?

Amúgy nem erőltetek semmit, ők tudják, mikor mit ennének.

2011. okt. 5. 13:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. 2,5éves a kicsi ill 4 éves múlt a nagyobb. Erőltetni nem akarnám én se, csak ha noszogatnám őket kicsit...
2011. okt. 5. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, amúgy sincs leve, csak hétvégén, akkor sem nálunk, Hétközben egytálátel van
2011. okt. 5. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem erőltetés az, amit mondjuk eddig megszoktak, hogy ebédnél van leves és másodikféle. Kirakod eléjük, és esznek belőle, amennyit kívánnak, esetleg egyszer mond nekik, hogy olyan finom, még egyetek egy kicsit belőle. :) Többször ne- akkor már csak azért sem csinálják- majd visszaszoknak rá, ha szeretik.

Nálunk is így van- kiskoruktól ebédnél mindig nemcsak hétvégén- van leves és másodikféle. Fiam most kezdte az ovit, dicsérik az ovonénik, hogy ilyen gyerek, aki mindent szeret.... ritka! :) szerencsére nem válogatós se ő se a kicsi. 3.5éves a nagyobbik, a kicsi 16hós, de szinte mindent megeszik már ő is.

2011. okt. 5. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!