Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az óvodában mi az ebéd? Van...

Az óvodában mi az ebéd? Van leves és második?

Figyelt kérdés
Az én fiam még egy fogást is csak két részletben tud megenni. Ha az oviban kap levest, utána már tuti nem eszik mást. Mindennap levest fog ebédelni?
2011. márc. 3. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Ebből is egy kicsit meg abból is.

van leves + tészta hússal

van főzelék

édesség de sok a rizs meg a tészta főleg ha államiról beszélünk.

a leves elég lájtos cérnametéltes zöldségleves paradicsomleves ilyesmik.

2011. márc. 3. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ilyen. Mivel szerettem volna, ha nem levesen él, beszéltem az óvónőkkel, hogy kevesebbet szedjenek neki. Így biztos, hogy minden fogásból eszik, és jól is lakik vele.
2011. márc. 3. 13:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen,van leves és második is,sőt nálunk ha főzelék a második fogás,akkor is van előtte leves.Ha husi a második pl. rizzsel, mindig kapnak hozzá savanyúságot is.Nálunk ki van téve az étlap,én mindig meg szoktam nézni reggel,mi lesz a napi menüjük.Nálatok nincs kirakva?
2011. márc. 3. 13:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Még nem jár, majd áprilistól fog menni.

Iszonyat rossz evő, ezért aggódom már előre, mi lesz vele. Itthon, ha mást is akarom, hogy egyen, akkor levest nem adok neki. Mert ha leves van, akkor csak azt eszik. Pár kanál a déli adagja, szóval szerintem esély sincs, hogy még egyen másodikat, bármilyen kevés levest kap.

2011. márc. 3. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!