Mikortól adtok a kicsiknek ebédre két fogást? Leves+ második?
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 10:57
1/8 anonim válasza:
Nálunk egy éves koruk óta ebédelnek rendesen!:)
2/8 anonim válasza:
Nekem két éves a fiam, de még mindig elég ritka, hogy két fogást megennek, igaz, én is inkább egytálételeket készítek. Legfeljebb vasárnaponként van leves és második is, de ha a levesből eszik, akkor a másodikból már csak nagyon keveset.
3/8 anonim válasza:
1,5 éves gyerekem örülök ha egy félét megkóstol, ha meg kettőt enne is boldog lennék.
4/8 A kérdező kommentje:
1 éves a lányom, én is úgy vagyok vele, h örülök, ha addig ülve marad, míg valami laktatót belelapátolok, amúgy sem egy nagy evő. De az etetőszék meg aztán főleg unalmas egy jószág! Ha meg leves, akkor csak az, és az jó sűrűn, tehát tulajdonképpen szinte főzelék...
2010. febr. 17. 18:47
5/8 anonim válasza:
21 hónapos a lányom, ritkán főzök levest, inkább egytálételeket. De levesből általában csak a húslevest illetve a hasonló jellegűeket eszi meg. Olyan, hogy paradicsomleves pl. kizárva.
6/8 anonim válasza:
14-15 hónapos volt, amikor először kipróbáltam. Meg voltam róla győződve, hogy egy ilyen kis sajtkukaccal ez nem megy, de azóta is 2 fogást eszik.
7/8 anonim válasza:
Nálunk főétel van és desszert, kb. a fiam 14-15 hónapos kora óta. Most 28 hónapos, és néha már van olyan, hogy leves, főétel, desszert, de ez egy jól evő gyerek.
(Desszert alatt főleg gyümölcsöt értek, de néha kap csokoládét, vagy ha épp sütöttem sütit vagy palacsintát, akkor azt, esetleg sajtot gyümölccsel.)
8/8 anonim válasza:
Nekem egy éves kora óta bölcsis, azóta eszik leves+második. De ha nem lett volna bölcsis, szerintem ő sem enne két félét. Héltvégén otthon még mkost is ritka, hogy kettőt eszik, inkább csak vagy leves, vagy második. Szóval ha közösségbe kerül, ez is fog változni biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!