Anyukák, dolgozók és otthon lévők egyaránt! Főztök? Vagy rendeltek, esetleg étterembe jártok?
Az elmult 1-1,5 evben rendeltem, vagy valamilyen gyorskajaldaban ettem. Nem meki meg a hozza hasonlokban, inkabb sok gyros meg, kinai, pizza, stb.. de nem draga ettermekben. Tudok fozni, szeretek is, de nem is nagyon volt ra idom, es baratnom sem volt hogy fozzon. Mostanaban inkabb hideg kajakat eszek, de azok sem jok. Felszedtem kb~ 10kg-t hasra, amit eleg nehez lesz majd leadnom. Gondolok most itt a telitetlen zsirsavakra, amik a hidrogenezett olajokban vannak, es a gyorskajak pl hasabburgonya ami elegge nepszeru koret, ilyenekben sutik ki, es egeszsegtelen. Megeri az idot raszanni a fozesre. Legalabb pontosan tudod, hogy mit eszel, mikori, egeszseges, es mivel te csinalod magadnak, illetve a parodnak/csaladodnak akkor meg van benne egy kis plusz is, amit akar meg egy michelin csillagos etteremben keszitett etel sem tud visszaadni.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!