Anyukák, dolgozók és otthon lévők egyaránt! Főztök? Vagy rendeltek, esetleg étterembe jártok?
főzök, ráadásul nálunk van a férjem irodája is, és néha a munkásait is én etetem.
1 gyerekes, 28 hetes km
Főzök, mert szeretem tudni, mit eszünk. Nem kell bonyolult főzésekre gondolni, csak egy gyors vacsorára, a férjemmel felváltva gondoskodunk róla (ebédelni mindenki a munkahelyén/suliban/oviban szokott).
Előfordul, hogy rendelünk vagy étterembe megyünk, de nem mindennapos.
sajna főzünk, mmint csak néha én, de útálom...viszont rendelni nincs pénz, meg éttermezni sem..szóval ez van..szívás..
méghogy a pénz nem boldogít....
Én még nem vagyok anyuka, a párommal kettesben élünk és naponta vagy kétnaponta szoktam főzni. Elképzelni sem tudom, hogy hogyan jöhet ki olcsóbban, ha valaki rendel. Egy főfogás minimum 1000 Ft, de inkább több. Egy egyszerű gombás-tejszínes hús 4 személyre (2x2 étkezés):
- 600 Ft hús
- 150 Ft tejszín
- 250 Ft gomba
- 50 Ft rizs (kb)
- 10 Ft fokhagyma (kb)
- 40 Ft hagyma (kb)
- 5 Ft tárkony (kb)
Ez így összesen 1105 Ft. Szóval egy adag negyedannyiba kerül, mint ha rendelnénk, ráadásul finomabb is, arról nem is beszélve, hogy a páromnak lehetősége nyílik dicsekedni a munkahelyén, hogy neki főznek otthon. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!