Mekkora a 2.5 éves fiad? Ti milyen testalkatúak vagytok?
A kisfiam 29 hónapos.98 centi és 13 kiló.
Én 170 centi vagyok és 85 kiló apukája pedig 173 centi és 90 kiló.
sziasztok.
Azért tettem fel a kérdést,mert érdekel hogy a hsaonló korú gyerkőcök átlagban mekkorák,a ksifiam kis husigolyó volt de egyre jobban érzem mintha fogyna és zavar nagyon hogy vékonyka lett úgy szoktam meg dundinak de akkor ahogy elnézem nem fogyott nem vékony teljesen átlagos.Köszönöm hogy megosztottátok velem:)28-án lesz 2.5 éves 95cm és 14kg .Apuka:176cm és 70-74kg közt ugrál:)Én meg 158 cm és 48kg:/
A nagyobbik lányom 3,1 kg-mal született, a kisebbik 2,6 kg-mal. A nagyobbik mindig is jó evő volt, a kisebbik rossz evő. A nagyobbik mackós, a kisebbik sovány. Felnőtt korukra is megmaradt ez a különbség, sőt fokozódott.
Egyszer fogtam egy milliméterpapírt, és felrajzoltam a súlyfejlődésüket a születési súlyuk százalékában. Együtt futott a két görbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!