Hogyan derült ki hogy autista a gyermeked? Mik voltak a jelek?
Figyelt kérdés
Nekem 2 éves elmúlt a kisfiam. Bölcsibe jár, ahol szóltak, hogy inkább magában játszik, és nem a többiekkel. Még nem beszél, pár szó az amit mondd, viszont mindent megért. Itthon is szeret egyedül játszani, bár azért én sokat leülök mellé,é hív is hogy menjek hozzá, és együtt építőkockázunk stb...
Nagyon csendes egy természet, bár az apukája is ilyen. Nem rosszalkodik, néha azt kívánom, ne lenne ennyire túl jó.
Nem mindíg fejezi ki magát. Ha megkérdezem pl. kérsz egy rudit, akkor odamegy a hűtőhöz, ezzel jelzi hogy kér. De most nagyon aggódom!!!!!!!!
2011. szept. 30. 07:22
11/12 alaszka válasza:
Egy gyerekorvos hogy lehet ekkora hü...e? Ráhozza a frászt az anyukákra...A 2 év körüli gyerekeknél normális, hogy inkább magukban játszanak. Még ilyet nem is hallottam. Az enyém is volt bölcsis, mikor mentem érte mindig egy sarokban babázott egyedül...soha senki nem mondta hogy ez baj...
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tény hogy nagyon megijesztett a doki. De megyünk neurológiai vizsgálatra. Remélem nem lesz semmi baj!!
2011. okt. 1. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!