Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktatok együtt fürödni a...

Szoktatok együtt fürödni a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
Nálunk volt már rá példa,hogy mind beültünk:anya,apa,2 gyerek. Mennyire ciki szerintetek?
2011. szept. 26. 20:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
51%

nem kell olajfúró toronyban dolgozni, de aki szokott kakilni, az sztem ne üljön be egy gyerek, főleg kislány mellé anélkül, hogy előtte jól lezuhanyzott volna

én se fürödtem együtt soha a szüleimmel, nekem ez nagyon furcsa lenne

ami egy felnőtt bőrén nem okoz problémát, az egy 6 hónapos kisbabának nem biztos, hogy használ

2011. szept. 27. 11:18
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem fürdünk együtt. Ez nem jelenti azt, hogy ne látna néha meztelenül, ha napközben zuhanyzom, nyitva is hagyom a fürdőszobaajtót, mert nem szeretem, ha úgy rohangál a lakásban, hogy se nem látom se nem hallom, és olyankor be is jön hozzám. De soha nem ülünk együtt a kádban.
2011. szept. 27. 13:25
 23/24 anonim ***** válasza:
18 éves ismerősöm simán bemegy a fürdőbe, miközben az anyja fürdik (bár egy ágyban is alszanak...)
2011. szept. 27. 14:30
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 3,5 éves a lányom és apával szoktak együtt fürdeni. Mi pedig a dédinel együtt szoktunk zuhanyozni. Velem csak azért nem fürdik, mert nekem akkor rengeteg dolgom van:) meg nekem kell kivennem őt a kádból.

Én is sokszor fürödtem együtt apuval meg az öcsémmel kb. 6-7 éves koromig. Meg talán 10-12 éves koromig be is mentem, amikor apu vagy anyu fürdött (anyuhoz később is, sőt akár most is), és az öcsém dettó (mármint ő apuhoz mehet be most is, hisz férfiak). Nem lett semmi bajunk tőle.

2011. szept. 28. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!