Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szoktatok együtt fürödni a...

Szoktatok együtt fürödni a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
Nálunk volt már rá példa,hogy mind beültünk:anya,apa,2 gyerek. Mennyire ciki szerintetek?
2011. szept. 26. 20:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
Mi nem fürdünk együtt. A mi gyermekkorunkban sem fürödtünk együtt a szüleinkkel, így valahogy távol érzem magamtól én is.
2011. szept. 26. 20:55
 12/24 A kérdező kommentje:
Amíg nem volt gyerek,el nem tudtam képzelni,hogy meztelenül legyek a gyerek előtt,de anyum mesélte,hogy vannak ilyenek,és a gyerekeik meg örökké leskelődnek.
2011. szept. 26. 21:00
 13/24 anonim ***** válasza:
71%

Én fürdök a 2 éves fiammal. Minden este, kivéve, ha a párom délelőttös, akkor van időm külön fürdeni. Egyébként 3 műszakba jár (délelőtt, délután, éjszaka), együtt lakunk anyósékkal, így miután megfürdettem a gyereket (8kor) és mire elaltatom, addigra vagy nincs már melegvíz, vagy már mindenki alszik, így nem lehet vizet sem engedni. Így ő fürdik, mielőtt kivenném, beülök hozzá, lefürdök, kiszállok, megtörölközöm, felöltözöm, és mielőtt kivenném, lezuhanyoztatom és megmosdatom mégegyszer. Így nem marad rajta az én "mocskom".

A párom nem, ő szégyenlős, meg mint írtam, ritkán is van itthon fürdetéskor.

2011. szept. 26. 21:38
 14/24 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ez nem ciki egyáltalán. Ennyi idős korban még tök aranyos dolog.

A nagyobbik lányom 3 és fél éves és ő is kéri néha, hogy fürödjek vele a kádban. Néha az apját is megkéri. De volt idő, mikor minden este vele szeretett zuhanyozni a zuhanyzóban ülve (na az elég szűkös volt nekik).

Bevallom, nekem eszembe sem jutott, hogy előtte külön lezuhanyozzak vagy akár a férjem. Nem valami olajfúró toronyban dolgozunk, hogy olyan mocskosak legyünk...

Biztos lesz olyan is, hogy mindkét lányommal fürdünk együtt. Csak a kicsi (8 hónapos) még épp most szokott át a kiskádból a nagy kádba a nővére mellé.

2011. szept. 26. 22:46
 15/24 anonim ***** válasza:
52%
Az én kisebbik fiam 3 éves,és szinte minden este együtt fürdünk.Természetesen ha beteg vagyok,vagy megvan a mensim NEM!Anno a naggyal is így volt(Ő ma már gimis),kb. olyan 5-6 éves koráig ment ez így.A meztelenséghez szerintem is hozzá kell szoktatni őket.Az én gyerekeimnek se "extra",ha meztelen testet látnak.Szóval egy cseppet sem ciki!
2011. szept. 26. 23:05
 16/24 anonim ***** válasza:
67%
Egyáltalán nem ciki, és nem függ kortól! Igazad van Kedves Kérdező, azok a gyerekek, akik hozzászoknak a meztelenséghez, nem kíváncsiskodnak, és én azt is hallottam, hogy majd nem fogják korán kezdeni a szexet. Addig csináljátok, amíg egyikőtöket sem zavarja!
2011. szept. 27. 05:57
 17/24 anonim ***** válasza:
72%
Apával nem, de velem hetente 1-2x együtt fürdik a majdnem 3 éves lányom. Nagyon szereti, és nagyon élvezi. Egyébként röhejes, hogy valaki arról írt, hogy "saját piszkában" nem fürdene a gyerekével, de akkor menj el a strandra, ott fürödhetsz több száz ember piszkával, ha az jobb..
2011. szept. 27. 07:43
 18/24 anonim ***** válasza:
72%
PERSZE!!!
2011. szept. 27. 08:13
 19/24 anonim ***** válasza:
35%

nudista strandon nyaraltam vagy 10 éven át gyerekoromban

nekem természetes h meztelen vagyok akár a párom akár a gyerekek előtt

sokszor szoktam együtt fürödni velük

kb akkortól mikor már stabilan ültek :-) (kb 6hónapos kortól)

de a 9 éves nagylányommal is szoktam együtt zuhanyozni megmossuk egymás hátát haját beszélgetünk közben jó móka

de amíg volt nagy kádam akkor simán elfértünk benne 3 is :-)) sok habot készítettem és eláztattuk a fürdőt a pancsolással :-)))

2011. szept. 27. 10:16
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
semmiképp nem, a lányom húgyúti fertőzésre hajlamos, még gyerekekkel se fürödhet együtt, saját kádja van
2011. szept. 27. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!