Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek, hogy ne boruljak...

Mit tegyek, hogy ne boruljak ki ennyire gyermekem minden egyes hisztijénél?

Figyelt kérdés
20 hónapos kislányomnál minden napos dolog már a hiszti, én pedig teljesen kiborulok minden alkalommal.Iszonyú belső feszültséget érzek utána akár órákig, gyakran sírva fakadok, ideges és ingerlékeny leszek.Mondogatom magamban, hogy hamarosan elmúlik ez az időszak, könnyebb lesz majd, de nem segít.Mit tehetnék, hogy jobban kezeljem?
2011. szept. 26. 12:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Valamelyik nap olvastam itt egy jót a hiszti ellen. Alkalomadtán lehet hogy ki is fogom próbálni. Ha nagyon hisztizik egyszerűen szó nélkül megfogod és berakod ruhástól a fürdőkádba és letusolod, ne túl hideg vízzel! Aztán öltözés szárítkozás közben elmagyarázod neki persze türelmesen, hogy miért kapta. Legközelebb lehet hogy elég lesz csak megemlíteni a zuhanyt. Tudom elég drasztikus megoldás, de mégsem verés és te sem kapsz idegbajt a hisztiktől. Lehet, hogy még használ is. Nekem még nem kellett kipróbálni, egyenlőre még tudom kezelni a másfél éves lányom hisztijeit, de nem fogok visszariadni tőle, ha szükség lesz rá!
2011. szept. 26. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!