2 éves lányom nem akar húst enni. Mit tehetek?
Szomszédunknak is így volt, az orvos mondta hogy a hús nagyon fontos a gyermekeknél.
Ö bébi ételt javasolt és sikerült. onnantól hogy sokszor 12 hósoknak való menüt adott a gyereknek nem lett eröltetve a húsevés és kb fél év után szépen ette a rendes húst is.
enyem is mindig csak a krumplit eszi..hus ottmarad.
ma bevittem neki a krumplit, kesobb pedig a hust. mondtam, hogy ez lila csuszihal, mert elmentem a csillagtóra horgaszni, miki eger kolcsonadta a kezes horgaszbotjat. miki eger piros csuszihalat fogott a goofy cicajanak. pete macskae a csillagto, es babot kert azert, hogy horgaszhassak.. (meg ki tudja milyen baromsagokat hordtam ossze meg).. a lenyeg az, hogy benyomta az osszes (!!) halat (egy tenyérnyit), es amikor kerdeztem maskor is menjek e csillagtora horgaszni, mondta, hogy lila csuszihalat ker legkozelebb is.
miki eger az egyik slager, mondanom sem kell, de ha van kedvenc mesehose, es osszekotod a kajaval, talan a te lanyod is nagyobb kedvvel fogja enni
(eddig en is azt hittem a fiamra, hogy vega, de ezek utan ..csak en nem voltam eleg taktikus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!