Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kislánynak hol jobb?...

2 éves kislánynak hol jobb? még az anyukája mellett, vagy beadni bölcsibe?

Figyelt kérdés
othon vagyok , most született a kisteso.szeretném a 2 éves kislány igényeit is nézni.
2011. szept. 22. 09:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hű ez igen változó. Nálunk én beadtam a kislányunkat 2 évesen, mert már nem tudtam kielégíteni, másra volt szüksége. Ha a játékot az egyik kezemből adtam neki, akkor a másikból kellett, ekkor jöttem rá, hogy talán ez azt jelenti, hogy nem vagyok már elég neki. Én akartam maradni, de kipróbáltuk és bár elváláskor volt sírás, hisz imádjuk egymást, de hamar beszokott és nagyon szeretett a többiekkel lenni, új játékokkal, társakkal játszani.

Kisfiunk nem ment, csak oviba, ő az idősebb, ő jól elvolt velem tovább, nem volt olyan izgága, sokat akaró, mint a kiscsajszikánk.

Ha jól elvan otthon, és te is birod, akkor maradjon, de ha látsz jeleket, unatkozik, féltékenykedik, rosszalkodik, akkor kezd baja lenni, és jobb ha kipróbáljátok a bölcsit, ahol először lehet nehézkes lesz beszokni, de mind beszoknak, és megszeretik.

2011. szept. 22. 17:03
 12/12 A kérdező kommentje:
hát most itthon van velem, heti 1 szer jönnek hozzá gyerekek, vagy én viszem.segitkezik a kicsi ellátásába is.megyünk boltba, sétálunk.van itthon neki hinta, csuszda, kisauto,eljátszik, meg sokat segitkezik. ha ittvan az egyik mama, akkor én játszok vele.egyébként nagyon örül a kistesonak.
2011. szept. 26. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!