Milyen nevű csoporttársai vannak gyermekednek? Van Ő rajta kívül még ugyan olyan nevű gyerkőc a csoportjában?
Én is azon csodálkoztam, hogy a kisfiam csoportjában Ő az egyetlen Botond, pedig az is elég felkapott név lett.
Van nekik 2 Zoé, 2 Bence, 3 Anna és 2 Viktória.
A lányom az egyedüli Amina a csoportban, de a szomszéd csoportban is van egy, én ezen csodálkoztam, nem egy gyakori név és még nem találkoztam másik Amina nevű gyerekkel.
Nálunk van Marcell, Vencel, Hanna, Zoé, Vivien, Melinda, Csongor
Inkább ritka nevű gyerekek vannak.
Az én kisfiam egyedüli az oviban, de az egész városban is:) Még egyetlen helyen sem hallottam, hogy anyuka ilyen nevű kisfiúnak kiabált volna a játszótéren vagy bármi gyermekeknek való terepen, stb...
Tesója nevéből van több is a városban, az oviban jelenleg csak 1.
Az én kisfiam Tamás.A bölcsis csoportba nincs másik Tamás.A többi csoportba lehet,hogy van.
Ilyen nevű gyerekek vannak a csoportba: Roland,Arnold,Iván,Kiara,Tamara,László,István,Bálint....stb
Nem igazán tudom a többi gyereknek a nevét még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!