Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen nevű csoporttársai...

Milyen nevű csoporttársai vannak gyermekednek? Van Ő rajta kívül még ugyan olyan nevű gyerkőc a csoportjában?

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 10:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy tavaly a 30 fős csoportból a 3 Zsófia kivételével csak különböző nevű gyerekek voltak, pedig az én kisfiam is elég gyakori nevű: Levente :)
2011. szept. 14. 13:46
 12/15 A kérdező kommentje:

Én is azon csodálkoztam, hogy a kisfiam csoportjában Ő az egyetlen Botond, pedig az is elég felkapott név lett.

Van nekik 2 Zoé, 2 Bence, 3 Anna és 2 Viktória.

2011. szept. 14. 13:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A lányom az egyedüli Amina a csoportban, de a szomszéd csoportban is van egy, én ezen csodálkoztam, nem egy gyakori név és még nem találkoztam másik Amina nevű gyerekkel.

Nálunk van Marcell, Vencel, Hanna, Zoé, Vivien, Melinda, Csongor

Inkább ritka nevű gyerekek vannak.

2011. szept. 14. 13:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam egyedüli az oviban, de az egész városban is:) Még egyetlen helyen sem hallottam, hogy anyuka ilyen nevű kisfiúnak kiabált volna a játszótéren vagy bármi gyermekeknek való terepen, stb...

Tesója nevéből van több is a városban, az oviban jelenleg csak 1.

2011. szept. 14. 22:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam Tamás.A bölcsis csoportba nincs másik Tamás.A többi csoportba lehet,hogy van.

Ilyen nevű gyerekek vannak a csoportba: Roland,Arnold,Iván,Kiara,Tamara,László,István,Bálint....stb

Nem igazán tudom a többi gyereknek a nevét még.

2011. szept. 15. 21:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!