Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi ideig mostátok külön a...

Mennyi ideig mostátok külön a gyerek ruhákat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 08:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
Kisfiam lassan 3 éves. És külön mosom a ruháit, még a türcsijét is. Megvárom, amíg összegyűlik annyi - általában 1hét - és tele a mosógép dobja. Persze 1,5 éves koráig nem gyűlt ennyi kisruha össze, de van a gépen 1/2-es program.
2011. szept. 13. 14:32
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Az én fiam 3 éves, és mindig külön mostam a ruháit, és mosom is és szerintem külön is fogom. Kb hetente egyszer mosok rá, és simán össze gyűlik egy mosásra való, sőt! A világos és színes ruháit külön mosom, így hetente kétszer mosok rá. Nem látom szükségesnek, hogy a miénkkel együtt mossam. Ráadásul ekcémás is, és más mosószert használok.
2011. szept. 13. 14:54
 13/16 anonim ***** válasza:
29%

soha nem mostam egyik gyereknek sem külön a ruháját mert pl kicsi még

amúgy egy 8kg-os mosógépbe úgy 1 havi babaruha kellene h teli legyen a gép ennyi meg nincs a gyereknek :-))) (a kicsi most 8 hós)

heti 2 adag ruha : 1 fehér (bár van h nem jön össze annyi) 1 színes

plusz havi 1 türcsi és ágynemű

3 gyerekes anyuci :-))

2011. szept. 13. 15:00
 14/16 anonim ***** válasza:
64%
Nem mostam külön soha, négy egészséges gyereket nevelek, így is megy napi rendszerességgel a mosógép, nem hogy még válogassam, melyik kié.
2011. szept. 13. 15:31
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

2 kisfiam van, rengeteg koszos ruhát tudnak összegyűjteni :)

Mindig is külön mostam rájuk. Így is szinte 2 naponta mosok színes-fehér, gyerek-felnőtt ruhákat.

Mondjuk én az ágyneműket és a törölközőket se3m mosom össze pl. a zoknikkal.

A zoknikat a farmerekkel szoktam mosni.

Soha nincs olyan, hogy kevés ruhával megy a mosógép, bár van fél program is.

Nemsokára megszületik a 3. baba így már három kupac lesz. A nagy gyerekeké, a kicsiké és a miénk.

Nem okoz gondot, válogatni így is-úgy is kell.

A mennyiség nem lesz kevesebb attól, ha együtt mosnám a ruháinkat.

...de hát ahány ház, annyi szokás.

2 egyforma húsleves sem főtt még...szerintem :D

2011. szept. 13. 16:47
 16/16 anonim ***** válasza:

2 eves koraig. nem csak higeniai szempontbol, hanem ugy megszoktuk, hogy kulun gyujtjuk, kulon rakjuk..valahogy fel sem merult, hogy valtoztatni kene :D

aztan a ferjem elutazott, mi ketten maradtunk, nagy a mosogep, es mostmar emiatt (is) egyben mosom.

most terhes vagyok a kistesóval, neki fél, egy eves koraig fogom kulon mosni szerintem. igazabol nincs konkret ervem, hogy miert, megszokas.

2011. szept. 13. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!