Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit iszik és mennyit másfél-ké...

Mit iszik és mennyit másfél-két éves kisfiad/kislányod?

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 14:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
inni vizet kap. Ennél jobb szomjoltó nincs. Szerencsére ha van is választási lehetősége, akkor is ezt kéri. Gyümölcslé inkább tízórai vagy uzsonna mellé van. Hogy mennyit iszik? Sose méricskéltem, számolgattam. Amennyi neki épp jólesik :)
2011. szept. 12. 14:46
 2/20 anonim ***** válasza:
63%
Az én kisfiam(15 hónapos) sajnos csak üdítőket, teákat, szörpöket iszik meg.( persze tudom ez az én hibám), illetve ezekből rengeteget, napi 2,5-3 litert. Gondolom a meleg miatt, legalábbis remélem hogy nem cukorbetegség vagy valami más áll a háttérben. Arról ne is beszéljünk, hogy a sok pisi miatt napi 9-10 pelenka fogy el.
2011. szept. 12. 14:47
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

vizet,és ő is ezt kéri ha van más akkor is.

előzőnek:higitsd folyamatosan az innivalóit,mert igy gyanitom h az édes íz miatt is iszik többet.

egy idő után ha szomjas elfogadja majd a vizet is.ha szomjas meg fogja inni,nem halt még szomjaan egy gyerek se,csak mert vizet kapott:))

2011. szept. 12. 14:50
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

A két évesem étkezésekhez gyümölcslevet iszik fele víz fele 100%-os gyümölcslé. (Kivéve a szőlőlé, abból a 12%-ost hígítom, nagyon szereti...) Mivel tejfehérje allergiás, ezért tejet nem kaphat.

Ha úton vagyunk, vizet iszik. Az autó miatt vezettem ezt be egyrészt, ha kiöntik a vizet, csak megszárad de nem büdösödik az autó, illetve a flakonok sem pállanak úgy be, mint gyümölcslétől.

(Otthon pohárból isznak a gyerekeim)

2011. szept. 12. 14:50
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Reggel kap kakaót vagy tejet, utána csak vizet iszik, mást nem is fogad el...
2011. szept. 12. 14:55
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam 2 éves lesz, általában vizet iszik (reggel és este még 2-2 dl tejital lecsúszik - a tejet nem szereti). Szokott azért kunyizni alma vagy valamilyen más gyümölcslevet, amit felesben hígítok vízzel neki. Illetve ritkán kap bebivita granulátumos teát, azt épphogy az íze kedvéért, két-három kiskanállal rakok neki fél literes kubu wateres flakonba, szinte semmi íze nincs. Szoktam csinálni időnként magamnak limonádét - kevés mézzel, vagy szőlőcukorral, lime-mal és citrommal, azt is nagyon szereti úgy, hogy még tovább hígítom vízzel neki.

Kb. napi másfél-két liter folyadékot iszik meg összesen, pontosan méricskélni nem szoktam.

2011. szept. 12. 15:10
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Napi 1 pohár gyümölcslé (amikor csak lehet, én csinálom frissen, de van, hogy jó minőségű bolti), a nap többi időszakában víz, lefekvés előtt tej.
2011. szept. 12. 15:21
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
18 hónapos a Kislányom, és csakis vizet iszik. Szerencsére nem szereti ezeket a cukros lötyiket, pár korty után kéri a vizet, pedig higítva kapta a gyümilevet is, de nem tetszik neki. Mennyisége nagyon változó, de kb. napi fél liter a minimum víz, emellé még reggel és este tápszert kap (soha nem tudtam eldönteni, hogy ez folyadéknak minősül e :-) )
2011. szept. 12. 15:31
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
16 hónapos, vizet vagy felesbe hígított, cukrozatlan gyümölcsteát iszik, naponta összesen kb. 2 pohárnyit. Mellette még szopik 3-4 alkalommal.
2011. szept. 12. 15:38
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom 18 hónapos.Én a Jana Baby vizet adom neki meg gyümölcslét.Sió őszibarackot szoktam venni vagy multivitaminosat.
2011. szept. 12. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!