Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekkora méretű ruhát hord 3...

Mekkora méretű ruhát hord 3 éves kislányod?

Figyelt kérdés
Rokonlátogatóba megyünk, és ajándékba vinnék valami ruhácskát. Mekkorát vigyek, Nagyon régen láttam a gyereket, még baba volt. Olyasmi kellene amit ősszel (is) fel tud még venni! Köszönöm a válaszokat! (azt mondta az anyja, hogy kb. 100 centi magas és 16 kiló, nekem ezzel nem árult el sokat)
2011. jún. 25. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:

104-es max 110-es ruhácskát nézz, ha ősszel is akarod, h jó legyen rá, akkor a 110, az most nagy rá.

Milyen ruhára gondoltál? Őszre egy kis farmerruha, harisnyával, de azt most nem fogja hordani, mert meleg.

De óvodába tökéletes lesz majd, és az anyuka tuti örül majd!

2011. jún. 25. 13:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is pont ugyan ekkora. Én már csak 110-es és 116-os ruhákat veszek neki. Föleg pólóban jó a 116-os, mert olyan kis sztreccs fazonokat gyártanak, hogy ha egy kicsit nagyobb, akkor kényelmes. 104-est már nem nagyon vennék neki, mert ha 16 kg, akkor jó húsban van és simán felveszi a nagyobb méretet a teste. Vehetsz háromnegyedes nadrágot pólóval, szoktak ilyen együttesek lenni. Vagy egy vékony hosszú nadrágot. Most nyáron is lehet rá szükség, hiszen most is 20 fok körül van nálunk és elbírja.
2011. jún. 25. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!