Vihetem oviba ha köhög?
Nem lenne jó, ha vinnéd a te gyerekednek sem és a többi gyereknek sem. Bizony, ő még vissza is esne, mert nem gyógyult meg teljesen, és gyengébb az immunrendszere. No meg ott köhögne a többi kisgyerekre, esélyt adva, hogy ők is betegek legyenek. Én annak híve vagyok, ha beteg a gyerekem, itthon fogom, amíg meg nem gyógyult teljesen. Mindenkinek jobb ez így.
A dolgozó ember, úgy gondolom, ha nem játssza el a munkáltató bizalmát, nem fogja elküldeni, csak mert beteg lett a gyereke.
Az utolsónak üzenem, hogy sajna nem ilyen világot élünk. Anyukám a húgommal minden második héten otthon volt, mert a gyerek beteg lett az oviban. 3 év alatt 5 különböző munkahelyről rúgták ki emiatt.
Egyébként én is annak a híve vagyok, hogy aki megteheti, az ne vigye a beteg gyereket oviba. De sajnos nem teheti meg mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!