Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vihetem oviba ha köhög?

Vihetem oviba ha köhög?

Figyelt kérdés
Elég rendesen köhög még néha, de már nagyon menne oviba. Lehet így óvodába vinni, vagy csak ha már teljesen meggyógyult?
2011. szept. 7. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha most beviszed, jó eséllyel valami, egyébként gyenge fertőzést elkap, és a hét végére ismét beteg lesz. Nem érdemes nem teljesen gyógyult gyereket közösségbe vinni.
2011. szept. 7. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bevenni éppen beveszik, ha nincs más megoldás. De ha tudod, inkább tartsd otthon. Gondolom te sem örülnél, ha egy félig-meddig meggyógyult gyerek megfertőzné a tiédet. Fele ennyi betegség sem lenne, ha mindenki csak teljesen gyógyultan vinné vissza a gyereket. Persze a szülőket is meg lehet érteni, sok munkahelyen nehezen tűrik a betegszabit, de akkor is ez lenne a normális.
2011. szept. 7. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne jó, ha vinnéd a te gyerekednek sem és a többi gyereknek sem. Bizony, ő még vissza is esne, mert nem gyógyult meg teljesen, és gyengébb az immunrendszere. No meg ott köhögne a többi kisgyerekre, esélyt adva, hogy ők is betegek legyenek. Én annak híve vagyok, ha beteg a gyerekem, itthon fogom, amíg meg nem gyógyult teljesen. Mindenkinek jobb ez így.

A dolgozó ember, úgy gondolom, ha nem játssza el a munkáltató bizalmát, nem fogja elküldeni, csak mert beteg lett a gyereke.

2011. szept. 7. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Az utolsónak üzenem, hogy sajna nem ilyen világot élünk. Anyukám a húgommal minden második héten otthon volt, mert a gyerek beteg lett az oviban. 3 év alatt 5 különböző munkahelyről rúgták ki emiatt.

Egyébként én is annak a híve vagyok, hogy aki megteheti, az ne vigye a beteg gyereket oviba. De sajnos nem teheti meg mindenki.

2011. szept. 7. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!