Lenne egy kérdésem a gyeselöt nem volt munkahelyem alanyi jogon kaptam a gyest de dec 15 lejárt milyen segélyt vagy mit kaphatok mert az oviba nem vihetem mert zárlat van 3 hétig utána 4 hét a beszogtatás utána mire munkahelyet találok? Sos
Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 17:58
1/3 anonim válasza:
szia
szerintem az önkormányzatnál érdeklődd meg, esetleg vissza mész dolgozni és arra a pár hétre vigyázna valaki a gyerekre (nagyszülök, jó barát, akiben megbízol és segítene)
2/3 anonim válasza:
nézd meg ezt az oldalt,itt mindent leírnak,hogy mire vagy jogosult
3/3 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mennyi a háztartás jövedelme. Az önkormányzatnál meg tudják mondani, hogy jogosult vagy-e bármire is. Én pl. semmilyen segélyre nem vagyok jogosult, pedig hát nem olyan sok az egy főre eső jövedelmünk, munkám nincs, munkanélkülit nem kapok. De mivel nekem is lejárt a gyes-em, így a nulla forintos jövedelmemből fizethetem a TB-t, amit neked is kell, ne feledkezz meg róla, ez havi 4500 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!