Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem érett a szobatisztaságra?

Nem érett a szobatisztaságra?

Figyelt kérdés
Fiam 2 éves lesz. Kb 3 hete próbálkozunk bilivel, és előzőhéten kis bugyiba volt végig. Nem zavarta, ha bepisilt, nem tartotta vissza:-( Magától nem ült a bilire. Lehet, hogy korai a dolog és nem kellene erőltetni? Vagy a szobatisztaság hosszú folyamat, és ne adjam fel ilyen könnyen?
2011. szept. 1. 06:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem szabad erőltetni!

Amikor már a kis agyacskája megérett erre a dologra, akkor több száraz pelus van egész nap, mert vissza tudja tartani vagyis direkt nem pisil be!

Kettő-három évesen, még teljesen normális, ha pelusos a kicsi!

Észre fogod venni, ha megérett a kisfiad a szobatisztaságra! Légy türelmes!

2011. szept. 1. 07:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is megpróbáltam 2 évesen, de igazán nem érdekelte. Most 2,5 lesz és magától indul a bilihez. Sajnos bölcsis, így kicsit nehézkes, mert szerintem ott nem akar szólni, így sok a baleset. Igazából az a bajom vele, hogy sosem szólt nekem, csak elintézte és utólag büszkén mutatta. De a bölcsiben egyedül nem megy...:) Csak nyugi, elérkezik a ti időtök is.
2011. szept. 1. 11:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor békén hagyom:-)
2011. szept. 1. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!