Gond a bölcsis gondozónővel, mit tegyek?
Szerencsére nem ehhez a nőhöz tartozik a gyerekem,de sajnos most a mi gondozónőnk vagy szabin van vagy beteg vagy nem tudom,így ez a helyettes van most.Egyáltalán nem bírom ezt a nőszemélyt.Bunkó,lekezelő had ne soroljam...
És ráadásul a gyerekre sem figyel normálisan.
Anyukám azt mondja,hogy próbáljam meg valahogy megtalálni vele a közös hangot,a kérdés csak az,HOGYAN???
Fogalmam sincs közelítsek felé,ha ő minden kérdésemre vagy bunkón válaszol vagy megvonja a vállát és otthagy....Egyszerűen semmi esélyét nem látom a normális viszony kialakításának,pedig jó volna mert a másik két gondozót szereti a gyerekem és nem szeretném emiatt a nőszemély miatt másik csoportba átrakatni.Teljesen kétségbe vagyok esve.És fogalmam sincs mit csináljak.
Szerencsére nem én hordom reggel a gyereket hanem apuka,de ha ez huzamosabb ideig így marad nagy bajba leszünk mert mikor én fogom hordani reggel a gyereket és ez a nő lesz csak ott biztos nem hagyom ott.Nem értem miért tud más anyukával teljesen normálisan beszélni,velem meg mért bunkó.
"...most a mi gondozónőnk vagy szabin van vagy beteg vagy nem tudom..."
Szóval előbb-utóbb visszajön, addig bírjátok ki. Ne akarj jópofizni, ne foglalkozz vele, de ne legyél bunkó se! Nem kell megtalálni a közös hangot, nem kell beszélgetni sem, elvégre nem haverkodni kell a gondozónőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!