Hogyan kell kifőzni az orrszivót és rendesen kimosni az itatü szivószálát?
Figyelt kérdés
Hiába mosom ki vizzel, besárgult az orsszivó (porszivós), és vannak részek ami már penészes.
Az itatót pedig egy hosszu csavarhuzóra tekert vatával tisztitom. De valyon kifőzhetem? Műanyag és gumi.
2011. aug. 30. 21:11
1/3 anonim válasza:
Milyen fajta orrszívód van ? Én úgy takarítottam a mienket, hogy amikor teli volt, beáztattam egy pohár forró vízbe. Aztán addig folyattam át rajta a csapból a vizet, amíg minden nyúlós dolog eltávozott, és aztán főztem ki. Főzéssel szerintem nyugodtan sterilizálhatsz mindent, legalábbis nem nagyon hallottam még olyat, amit tilos lett volna.
2/3 anonim válasza:
Lehet kapni orrszívóhoz kefét pont jó a szívószálhoz is. Persze kettő kell. Kb 500/db brendonban vettük.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom.
Meg soha nem foztem ki, csak elobb hideg vizzel mostam ki, majd meleg mosogatoszeres vizzel.
De akkor kifozom.
2011. aug. 31. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!