Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Eladnád a gyereked, annyi...

Eladnád a gyereked, annyi pénzért, hogy életed hátralévő részében SEMMIlyen anyagi problémád nem lenne?

Figyelt kérdés
mielőtt valaki mondaná h jéjzus isten milyen beteg emberek vannak itt,elmondom h south parkba láttam,és onnan vetődött fel bennem ez a kérdés:D
2011. aug. 30. 15:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
65%

szerintem erre nem lehet egyértelműen válaszolni, értelmetlen a kérdés.

Nem adnám el a fiamat SEMMI PÉNZÉRT. De ha szegények lennénk, nem tervezett gyermek lett volna, tudnám, hogy jó helyre kerül, stb., talán meggondolnám. Így, hogy minden vágyam ő volt, egész nap puszilgatom, mindene megvan, nem éhezünk, szóba sem jöhet.

16 évesen ezt még nem lehet felérni ésszel. MAjd ha lesz gyereked és 10 évvel idősebb leszel, megérted, hogy gondoltam.

2011. aug. 30. 20:20
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
A világ összes kincséért sem adnám el. Pedig olyan jó lenne akkor pihenni amikor én akarok, meg akkor menni és oda ahova akarok. De NEM ADNÁM EL!!!!! Ha lesz gyereked eszedbe sem jutna ezt megkérdezni. Még akkor sem ha a South parkból vetted a kérdést. Amúgy én is szeretem a sorozatot.
2011. aug. 31. 08:56
 23/30 anonim ***** válasza:
42%

A gyermekemet, akit én nevelek, mi vagyunk neki a minden, és ő nekünk a minden, nem adnám semmi pénzért.

Viszont, ha nagyon rászorulnék, és ez veszélyeztetné az említett imádott fiamat, vállalnék béranyaságot, ez esetben viszont igyekeznék nem kialakítani semmilyen kapcsolatot a babával.

2011. aug. 31. 09:01
 24/30 anonim ***** válasza:

a paris hiltonos reszre gondolsz? :D

oszinten szolva biztos talalnal egy csomo embert, aki eladna a gyereket, mert sok nemnormalis ember van sajnos, én is a "normalisok" koze tartozom, aki nem (tok jol sikerult, buszke vagyok ra, szeretem, gyakorlatilag ugy nez ki mint a ferjem), remelem a masodik is ilyen jol fog sikerulni :D

2011. aug. 31. 20:26
 25/30 A kérdező kommentje:
IGEN XDD OSTOBENKO K URVA XDD
2011. aug. 31. 20:38
 26/30 anonim ***** válasza:

SOHA!

Nincs az a penz, az a vagyon. Nekem a fiam a legdragabb kincsem az egesz vilagon!

2011. szept. 1. 07:16
 27/30 anonim ***** válasza:

ha gyermekem nem lenne mellettem én nem tudnék tovább élni

SOHA

2011. szept. 1. 21:42
 28/30 anonim ***** válasza:

Kizárt dolog... Megölne a tudat, hogy nincs velem,nem láthatom, nem tudom, mi van vele, stb.

Nincs az a pénz.

2012. febr. 8. 20:23
 29/30 anonim ***** válasza:
Akik itt nem tudnak tovább élni a gyerekük nélkül azok valamit nagyon elcsesztek az életükben..Mit tennének,ha meghalna balesetben, betegségben? Egyből rohannának a padlásra felakasztani magukat? Őrület.
2012. febr. 10. 07:26
 30/30 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Nem, mivel panelban lakunk, más módon tenném...

2012. febr. 10. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!