Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Eladnád a gyereked, annyi...

Eladnád a gyereked, annyi pénzért, hogy életed hátralévő részében SEMMIlyen anyagi problémád nem lenne?

Figyelt kérdés
mielőtt valaki mondaná h jéjzus isten milyen beteg emberek vannak itt,elmondom h south parkba láttam,és onnan vetődött fel bennem ez a kérdés:D
2011. aug. 30. 15:08
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
de most a kérdésre válaszoljatok ne sorozatszidásba menjen át:DD
2011. aug. 30. 15:24
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
NEM, a kisfiam mindennél többet ér.
2011. aug. 30. 15:29
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Majd megtudod, ha gyereked lesz. Egészen átalakul a szemléleted (normális esetben). Saját magadat alapvetően hátrébb állítod a rangsorban, és ölni tudnál a gyerekedért. Engem azóta az is kiborít, hogy a munkahelyem melletti GYIVI (árvaház) mellett megyek el mindennap és eszembe jut a sok kis árva, szeretet nélkül felnövő gyerek. Könnybe lábad a szemem, ha látok egy szirénázó gyermekmentőt, vagy koraszülöttmentőt. Nagyon sok nő betegedett bele abba, hogy elabortált vagy örökbeadta a gyerekét.
2011. aug. 30. 15:29
 14/30 anonim ***** válasza:
12%
a south park nagyon jó sorozat ,majdnem mindegyik résznek van valamilyen tanulsága. Persze itt szinte mindenki azt fogja válaszolni ,hogy nem dehogyis hogyképzeled,felháborító, de én azt mondom van az a pénz!Ha ott lenne a helyzet , és egy csóró nélkülöző emberről lenne szó, lehet gondolkodna kicsit ,de aztán nyélbeütnék az üzletet.10-ből 9-en.Aztán lenne másik gyereke akinek mindent meg tudna adni és amelyiket megvették valószínűleg az is így élhetne.
2011. aug. 30. 15:32
 15/30 anonim ***** válasza:
61%

Na akkor kezdjunk el szamokrol beszelni?!

10 Milliard?

2011. aug. 30. 15:36
 16/30 anonim ***** válasza:
53%
15:36-os .Azért én még az anyósomat is odaadnám grátiszba:D
2011. aug. 30. 15:41
 17/30 anonim ***** válasza:
51%

Es hova kerulne a gyerek. Milyen jogokkal adnam el es mennyi idore?

Mert ha mar 17 eves es 364 napos, es a gyerek utasitasara kotelezoen beken kell ot hagyni, akkor lehet, hogy beszelnenek a gyerekkel rola.

2011. aug. 30. 15:44
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Én soha, mert az élet értelmét adja!!!

De vannak olyanok akiknek ez nem okoz gondot vagy csak azért akarnak gyereket, hogy pénzhez jussanak, vagy van egy ismerőse anyunak, akinek a fiának egy barátnője terhes lett és csak úgy kb 8 hónaposan szólt a srácnak, hogy nem akar tőle semmit, mert örökbe adja a kicsit.

2011. aug. 30. 15:45
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem!!!!Ezt bizton állíthatom!1995-ben váltunk el,a fiunk még nem volt 3 éves.Igen jó anyagi körülmények között éltünk(7 szobás ház,2 autó,saját cégek,stb.)A férjem felajánlott 3 millió ft készpénzt,plusz mindenféle tárgybeli juttatást,meg korlátlan láthatást,ha a fiunkat ő kapja meg.Én pedig beintettem!Tudod,'95-ben ez nagyon nagyon nagy pénz volt,aki ügyes volt simán megalapozta ennyiből az életét...azóta a fiam felnőtt,újra férjez mentem,és született még egy gyerekem.Egy,ami biztos:a kicsit sem adnám semmi pénzért!
2011. aug. 30. 16:09
 20/30 anonim ***** válasza:
42%
A béranyaságot bevállalnám, de hogy meglévő gyerekemet eladjam az... nem tudok hirtelen rá szavakat.
2011. aug. 30. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!