Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jó taktika ez a cumiról...

Jó taktika ez a cumiról leszoktatáshoz?

Figyelt kérdés

Két és fél éves kisfiam csak alváshoz használja a cumit,illetve,ha beteg (ritkán szerencsére),akkor nyűgében kéri,de ez normális. Viszont szeretnénk,ha már nem nagyon használná,most kiharapta elég rendesen...Ha nem veszünk neki újat,akkor magától dobja el? Vagy érdemes venni neki,amíg szükség van rá?De akkor fix,hogy jó évekig várhatunk...:)

Köszönöm!

2011. aug. 29. 08:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ezt is kiírom egy kérdésnek!:)
2011. aug. 29. 22:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én lányom 2,5 évesen egyszercsak azt mondta, hogy most nem kér elalváshoz cumit. Úgy meglepődtem, hogy azt sem tudtam kidobjam e a cumit vagy ne. Nem dobtam ki, csak eldugtam. 2-3 napig eszébe sem jutott, aztán rákérdezett és mondtam, hogy a Mikulás elvitte és majd hoz helyette ajándékot. Aztán pechemre egyszer meglátta, hogy hova dugtam el (én hülye még hetek múlva sem dobtam ki, elfelejtkeztem róla). Akkor kiverte a hisztit, hogy nem is vitte el a Mikulás. De érdekes, hogy nem is kérte a cumit, csak kérdőre vont hogy miért hazudtam. Valahogy kimagyaráztam aztán el lett felejtve, _Szóval dobd ki!
2011. aug. 30. 10:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Azonnal süllyeszd jó mélyre, vissza ne add!!!
2011. aug. 30. 13:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Dehogy adom vissza,már nem is alszik vele!:) Megpróbálja elkérni még,de megbeszélem vele és elalszik!Köszönöm mindenkinek!
2011. szept. 2. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!