Szerintetek ez normális eljárás? Ovigond.
Mi annó jeleztük az ovinak, hogy szeretnénk ha odajárna a gyerekünk. Küldtek meghívót a nyílt napra, ahol mindent elmutogattak, elmagyaráztak. Aztán küldtek tájékoztatót a beiratkozásról, és aztán nyár elején volt szülői értekezlet, megmondták melyik csoportba fog járni a gyerekünk, elmondták az óvónénik, mik az elvárásaik, mit fognak csinálni a gyerekek, elmondták szinte percről percre a napi rendet, mindent megmutogattak, választottunk jelet, volt ismerkedési hét, amikor csak úgy be lehetett vinni a gyereket sőt a családlátogatások is lezajlottak már.
Én nem vinném ilyen helyre a gyerekem. Mi kis faluban lakunk, kb ugyanez a híre az itteni ovinak, behordom a gyerekem a városba (egyébként én is GYES-en voltam, de most már mindkét gyerekemet vinni fogom a városba), jó nekem van saját kocsim, így könnyen hozom-viszem. De én iskolába sem viszem ide a faluba.
Hát én is elgondolkodnék, hogy vigyem-e ebbe az oviba a gyerkőcöt.
Mi is kicsi faluban lakunk, 1 ovi van. Nálunk a beiratkozáskor már mondták ,hogy fel van véve a gyerkőc, pedig nagy hassal mentem, szülés előtt 2 hónappal. Szülői is volt júniusban, elmondtak mindent, lehetett kérdezni.
Igen, igen, vidéken gyakran visszaélnek azzal, hogy nincs másik ovi, úgyis odaviszed a gyereked, ők megkapják a normativát, és a kicsi meg le van sz...va.
Ha tehetném, én se vinném a miénkbe a másodikat, eleget szenvedtem az elsővel is, de egyelőre nincs miből válogatni. Állítólag most új a vezetőség...hát én még nem láttam semmi változást, ugyanígy kell nekünk is nyomozgatni.Jövő héten elseje, és még egy szót nem szóltak, nincs ovis jel, se más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!