Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvónéniktől kérdeznék?

Óvónéniktől kérdeznék?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi,hogy a szülőtípusok közül melyik számotokra a legproblematikusabb,az együttműködni nem szándékozó,a túlaggódó,vagy az eleve ellenségeskedő?

Viszont mely tulajdonságok miatt szimpatikus egy anyuka,vagy apuka számotokra...

2011. aug. 23. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Anyukam 30 eve ovono ö uzeni:Jo ha a szulo:egyutmukodo,következetes, elfogadja az ovono tobbeves tapasztalatat,megbizik benne es ha problémaja van elmondja az ovononek tudjon kommunikalni az ovonovel kérdezz meg a veleményet, ne iranyitsd at a sajat felelmed a gyerekre.

Ha van meg kerdesed szivesen valaszol ra.

2011. aug. 23. 15:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Akkor kérdeznék:

Ha egy szülő ellenségesen viselkedik,mert az óvónő tanácsol valamit a gyermek érdekében mit tehet egy óvónő ?

2011. aug. 23. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

En nem szeretem, ha valaki paramami, plane, ha ez miatt mindenbe belekot, pl azt akarja az o gyereket, mert picit piros a feneke fel orankent pelenkazzuk. En sok mindent megertek, de akinek ilyen igenyei vannak, szerezzen au-pairt. Nem szeretem, ha valaki lenez, es lekezel, csak mert ilyen-olyan multinal dolgozik. En a gyerekere viselek gondot! Mellesleg ket diplomam es tobb eves tapasztalatom van! Szeretem azokat, akik flexibilisek, partnerek es csak ugy alapjaraton embersegesek, pontosak.

Nem ertem, ha van is, miert lenne egy szulo ellenseges? Nalun egy apuka volt, a fiat kitettek az ovibol. Ne legyel ellenseges olyannal, aki eteti a gyereked, es felszaritja a konnyeit!

Egyebkent, engem nem szokott tobbnyire erdekelni, a szulo milyen. A gyerekeket szeretem, akarmilyen bunko, aggodalmaskodo legyen anyja-apja.

2011. aug. 23. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!