Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Alvással kapcsolatban kérdeznék?

Alvással kapcsolatban kérdeznék?

Figyelt kérdés
Van egy 5 éves fiam és egy 22 hónapos lányom , egyik sem alussza át az éjszakát. A fiam legalább egyszer kijön éjszaka vagy inni vagy pisilni, de ő utána visszamegy az ágyába. A lányom éjfél és 2 között ébred , általában sírva és ő már nem hajlandó az ágyában aludni utána vagy mellettem alszik , vagy a mi szobánkban lévő kanapén. Mit rontottam el , hogy egyik sem alussza át az éjszakát?
2011. jún. 6. 13:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Én 31 éves vagyok, de én sem alszom át az éjszakát, van hogy 2szer is kimegyek pisilni. A lányod lehet problémás, de ez szerintem majd a korral megoldódik, lehet fél a sötétben, vagy csak egyszerűen titeket akar.
2011. jún. 6. 13:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ezzel semmi baj. Könyvekben szeretik leirkálni, hogy mikortól kell átaludnia a gyereknek az éjszakát, meg hogy mennyit kell ennie meg híznia meg ilyenek. Nem vagyunk gépek, a gyerekek sem azok. Ha téged nem merít ki különösebben, javaslom, fogadd el a helyzetet. Majd ha megértek rá, ellesznek egyedül egész éjjel.

A lányom 27 hónapos, és van, hogy magam mellé kell vennem éjjel, de van, hogy nem. Az meg, hogy egy ötéves éjjel iszik vagy pisil, ezzel a világon semmi baj nincs, ahogy írták is előttem, még felnőttkorban sem. :)

2011. jún. 6. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!