Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerekes Anyukák - mennyire...

Kisgyerekes Anyukák - mennyire van rend a szekrényekben nálatok?

Figyelt kérdés

Elsősorban a (gyerek-, és saját) ruhás szekrényekre gondolok - mennyire bírtok benne rendet tartani? Mindig szépen precízen csoportosítva, összehajtva, stb. vannak benne a ruhák? Én néha kellemetlenül érzem magam, mert néha csak arra van időm, éppen valahogy összehajtsam őket (nem úgy, mint a boltokban..:), és betegyem a szekrénybe őket.

De kb a saját szekrényem a legrosszabb, mert ugye mindig sietek az öltözéssel..:)

Ti hogy vagytok vele?

2011. aug. 22. 14:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

hmm

nálunk rend van mikor picik voltak akkor én hajtogattam be most már az ö dolguk ha nem szép kipakolom a szekrényt és újra rendet raknak benne eddig csak egyszer kellet .-))))

nagyon sok ruhájuk van így ez igencsak nagy büntetés nekik ezért inkább vigyázzak h rend legyen

nagyobb rész fiókos komódok vannak nálam így abba könnyű rendet tartani no meg akasztós szekrény abban sem nehéz rendet tartani

az ingeket válfán szárítom és elég csak betenni a szekrénybe utána a szárítóról hajtogatva veszem le a ruhát azt is csak el kell pakolni

2011. aug. 23. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!