Hol vegyek 12-14 hónapos fiúcskának jó és nem több ezer ft-os rucikat?
Figyelt kérdés
Az auchan meg ezek tele vannak lány ruhákkal, igaz azok írtó cukik és olcsók. De fiúnak hol vegyek. Voltam h&m-be, de iszonyat drága. A tescoba meg ami volt ari fiú ruha az csak max 6 hónaposig volt. Van jó ötletetek? Bp-en lakom.2009. ápr. 15. 12:57
11/11 anonim válasza:
Én általában turiban vásárolok,ki lehet fogni nagyon jó ruhákat!Egyediek,jó minőségűek és nagyon szépek!Mondjuk az igaz,hogy kislányokra turiban több ruha van mint kisfiúknak,de fiúknak is sok szép ruha van!És a jobb turkálókban semmi baja nincs a ruháknak!Még a Tescóba szoktam vásárolni,meg kínaiban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!