Mennyi az ideális súlya és hossza egy 14 hós fiucskának?
Pont jó a gyereked!
Szerintem nem lehet összehasonlítani a gyerekeket, mert igen nagyon a különbségek! Nagyon sokat számít az is, hogy a gyermek milyen géneket örökölt, a szülei mekkorák.
Az én fiaim másfél évesen lettek 80 cm magasak, a kisebb fiam ekkorra lett 10 kiló.
Szerintem formás kicsi gyermeked van!
Az én lányom egy évesen 80 centi volt és 12 kiló. Nem mondom, hogy vékony, de nem duci. Mostanra (2 éves) 93 centi és 16 kiló. Nekem is sokan megjegyzik, hogy husi.
Erre én megkérdeztem egy gyerek dietetikust, aki azt mondta, hogy arányaiban semmi baj nincs a lányommal. Bár oda kell majd figyelni rá, hogy megfelelően táplálkozzon. Kb 3-4 hónapja stagnál a súlya. Korának megfelelő ruhákat hord, egészséges, mint a makk.
2. vagyok!
Akkor ne is csodálkozz! Ha ti nem vagytok modellalkat, akkor valószínű a gyerek sem lesz az! A lényeg az, hogy egészséges, eleven kisgyerek legyen! Nekem 2 ilyen lurkó jutott, ők picik, de rosszcsontok! A nagyobb 4 évesen 2-3 évesre való ruhákat hord, a kicsi 18 hónaposan 9-12 hónapos ruhákat hord. Ők ilyen aprók, de az enyémek!
Fiam 1 évesen 12, 2 kiló és 82 centi volt, 15 hósan meg 13. 5 kiló és 83 centi.
(4,4 kilóval és 57 centivel született)
egyébként nem kell duplázmni és triplázni!!ez csak egy elvault átlagbabára kitalált dolog
A kislányom ma 16 hós,lemértem, 82 cm és 11,6 kiló, (ő 4 kilóval és 56 centivel született.)
A te fiad teljesen jó!
Szia!
Hétfőn lesz 14 hónapos a kisfiam.Szerdán voltunk tanácsadáson és akkor mérte meg a doki.12,2kg és 84 centi.
Szerintem semmi gond nincs a kisfiad méreteivel.
Ne érdekeljen ki mit mond ne foglalkozz velük.Nekem rendszeresen kislánynak nézik a kisfiam,mert göndör hosszú szőkésbarna haja van és kék szeme.De nem érdekel mit mondanak.Az a legjobb mikor azt mondják rá,hogy olyan furi:)ezen már röhögni szoktam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!