Irnátok, linkelnétek kétéves fiúcskának való játékokat? Születésnapra lesz, bármilyen ötlet jöhet!
Figyelt kérdés
Milyen játékkal lehet lekötni egy kétéves kisfiút? Nem az a lényeg, hogy egyedül ellegyen, inkább a szórakozás, az öröm. Köszönöm!2010. szept. 15. 15:40
1/5 anonim válasza:
És milyen árban gondolod? Ettől függetlenül nekem most épp 3 hasonló korú unokaöcsém van, mindegyiküknek névnapjára és szülinapjára Duplót vettem.Nem az építkezőset,hanem állatkertes,bohócos,orvosos,autós...Tehát nem az építés a lényeges,hanem sok jó figura van benne és később ha nagyobb lesz és lesz hozzá építő eleme i akkor majd jókat tud épiteni és játszani. De pl a 4 éves öcsémnek is duplót vettem nyáron a szülinapjára, igaz neki már az építőkockásat. Szerintem ez a lehető legjobb játék és sztem minden gyereket leköt a dupló, nagyon hasznos és jó játék.Nálunk a családba nem támogatják a zenélő,mozgó...haszontalan játékokat=)
2/5 anonim válasza:
Én ilyen oldalt találtam, ki lehet választani az életkort, a játékot is, mindet. Jó böngészést :)
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Kérdezz rá a családtól, hogy autómániás e (általában azok), s milyen munkagépe nincs még, vagy melyik az az autó, amit nagyon szeret (pl. kukásautó, tűzoltóautó stb.) s nincs még a gyűjteményben. Mi pl. egy trélert kaptunk nemrégiben az egyik barátunktól (Dickei toys - szerintem ezek ára még megfizethető, minőségileg meg nem rosszak, igaz nem is a legjobbak), s imádja pakolgatni rajta az autókat.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. szept. 21. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!