40. születésnapra ötlet anyának?
Max 10-15 ezer értékig.Olyat amivel dolgozni kell,nem szeretnék.Ékszert sosem visel,porfogókat utálja,ezeket az egyedi dolgokat (naptár,album,és társai) legutobb giccsesnek titulálta.Étterembe nem megy,nem eszi meg csak a saját főztjét.Ruhásboltja van,illatszerrel együtt,ilyenek is kizárva.
(aminek örülne,az sztem egy kidolgozott testű 25 körüli pasi lenne,dehát hivatalosan férjétszerető családanya,7éves az öcsém:D )
22/L
pár éve vettem neki egy falra tehető kis poszterkét (nemgagyit,szép lenyomatosat),amin olyan szöveg volt,hogy a lány hány éves korában hogy látja az anyját,pl 3 évesen,hogy az ő anyukája mindent tudhat,16 évesen,hogy az anyja prűd,40évesen meg hogy remélhetőleg még sokáig vele lesz,és hasonlok,nah erre is megkaptam,hogy log már elég hülyeség a falon:S
ezért vagyok tanácstalan,neki sose tetszik semmi,ha meg kérdezem,hogy minek örülne,akkor nem mond semmit
off: szerintem nem az lenne a dolga édesanyádnak, hogy bírálja, amit kap, hanem hogy örüljön, hogy gondoltál rá. Ez meglepetés, és nem arról kell, hogy szóljon.
Mi lenne, ha te főznél neki, vagy sütnél egy tortát. Olvasni egyébként szeret? Vagy elmennétek közösen moziba, színházba?
fözni...tőle tanultam,jol főzök,de csak a saját főztjét eszi meg,torta meg mindig egy bizonyos kell hogy legyen,a megadott cukrászdábol,azt mindig ő rendeli mindenkinek
szinházba,moziba évek ota nem tudom elrángatni,szinházba szerinte felöltözni nem tud,moziba zavarják a rágcsálós emberek (bár az engem is)
kriminális anyám van,remélem ennyire nem leszek ilyen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!