Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol vegyek 12-14 hónapos...

Hol vegyek 12-14 hónapos fiúcskának jó és nem több ezer ft-os rucikat?

Figyelt kérdés
Az auchan meg ezek tele vannak lány ruhákkal, igaz azok írtó cukik és olcsók. De fiúnak hol vegyek. Voltam h&m-be, de iszonyat drága. A tescoba meg ami volt ari fiú ruha az csak max 6 hónaposig volt. Van jó ötletetek? Bp-en lakom.
2009. ápr. 15. 12:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ragaszkodsz, hogy új legyen turiban szépeket lehet venni és nagyon jó minőségűek, állapotúak. Én angol e-bayről is sokszor rendelek ruhacsomagot.
2009. ápr. 15. 13:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Van egy kizárólag gyerekturi a Keletinél, nagyon klassz cuccokat lehet találni.
2009. ápr. 15. 13:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A keletinél pontosan hova menjek? Köszönöm!!!
2009. ápr. 15. 13:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Banya Tanya!!!! XI. kerület, Kondorosi út, az uszival szemben! Irtó klassz cuccok vannak, baráti áron, kedves eladókkal!!!
2009. ápr. 15. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A keletinél ha elindulsz a Blaha felé akkor az utca bal oldalán van, kb. 5 perces séta, sarki bolt, angol használt ruhák vannak.
2009. ápr. 15. 16:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 3 éves. Én minden évben a Kismama börzén veszek ruhát a fiamnak.2x van egy évben. Itt másik szülötöl vásárolok. A XIV ker -ben a Femina üzlet helyén nyilt egy nagy angol turi olcso Kg-ra árulnak és nagy a fiú ruha választék.C&A ban is akcioban kilehet fogni jó fiú cuccokat. Cipőt a Deicmann-ba veszek. De multkor a Skálába a Sugárba is volt olcsó jó fius mellény.
2009. ápr. 15. 17:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a babaszobán vásárolok mindig, 4-500 ft-ért pólókat, pulcsikat, nadrágokat.
2009. ápr. 15. 18:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a Corában veszek általában, de figyelem ott is az akciókat. Például a múltkor 600 ft-ért vettem neki hosszú ujjú felsőket, 1000 ft körüliért nadrágokat, és szintén 1000 ft-ért nagyon vagány és szuper anyagú kis kardigánt és melegítőfelsőt. A kisfiam most múlt 1 éves.
2009. ápr. 15. 21:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Amíg pici volt, én a Tescoban sokmindent vettem, de ennyi idős a kisfiam is, és alig van ekkorában fiú ruha, ha van, az is drága. Én szebbeket a C&A-ban szoktam venni, ami éppen le van árazva, meg a Takko-ban is szoktak jók lenni. Amúgy én nem vetem meg a kínait sem, ha tiszta pamut.

Amúgy sajnos tényleg sokkal több lány ruha van, de ha megfigyeled, a felnőtt ruháknál is sokkal több a női mint a férfi.

2009. ápr. 16. 20:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is a bababörzéket szeretem, a Kismama börze pont most lesz jövő szombaton a BNV-n 25én.
2009. ápr. 17. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!